Idegesek a rajongói a hatalmas melleit mutogató Rihanna videója miatt

Rihanna
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
152 millió követője van csak az Instagramon, és sokan közülük nem szexi vidókra és fotókra vágyank, hanem új lemezre.
Vágólapra másolva!

Rihanna alig fél éve adott életet a második gyerekének, aki 2023 augusztusában született ASAP Rockytól, nemrég mégis újra azt találgatták, hogy ismét terhes. Egyelőre ezeket a pletykákat nem erősítették meg, de nem úgy tűnik, hogy állapotos lenne, a szexi énekesnő merész fehérneműs fotókon mutatta meg formás testét, miközben az ágyban hempergett. A képeket itt nézheti meg, a videó alább:

A világ egyik leghíresebb énekesnője 2016-ban, nyolc éve jött ki utoljára rendes stúdióalbummal, sok rajongója inkább új dalokat hallgatna tőle, nem annyira kíváncsi a bugyiban, melltartóban történő hempergésre.

Rihanna
Rihanna
Fotó: Instagram  

"Hol az album?" - kérdezte egy kommentelő. "Elfelejtetted, hogy énekesnő vagy?" - morgott egy másik netező. 

"Kíváncsi vagyok, észreveszi-e a kommentelőket, akik az új albumot várják" - jegyezte meg egy rajongója. "Mozdítsd meg a s.gged és irány a stúdió! Nyolc év egy nagylemez nélkül?" - háborgott egy netező, miközben persze sokan szeretik, hogy ilyen kihívóan viselkedik.  

Rihanna épp utolsó stúdióalbuma évében lépett fel Budapesten, a Sziget Fesztiválon, de óriási szemfényvesztés volt a koncertje, sok ezren csalódottan mentek haza utána.