Idegesen üzent Tóth Gabi

TóthGabi,énekesnő,tv2
Tóth Gabi a TV2 színpadán.
Vágólapra másolva!
Nem Tóth Gabi az első, akinek képeit és nevét illegálisan használják fel internetes csalók azért, hogy a gyanútlan emberekből pénzt csaljanak ki. Egyre többször hallani ilyen esetekről, hogy ismert emberek nevével, képeivel visszaélve próbálnak eladni ismeretlen termékeket, ami nemcsak azért veszélyes, mert pénzügyileg megkárosíthatják a vásárlót, hanem azért is, mert nem tudni, miből készülnek azok. Tóth Gabi most idegesen üzent a csalóknak.
Vágólapra másolva!

Nem tudta magát tovább türtőztetni Tóth Gabi, akit nagyon felidegesítettek azok az internetes csalók, akik a képeit ellopva, nevével visszaélve próbálják átverni a gyanútlan áldozatokat. Szerencsére az énekesnő külön-külön is mindenkit óvaint, aki ráír a fogyasztószerekkel kapcsolatban, és elmondja, hogy véletlenül se vegyenek a csalóktól, mert káros lehet az egészségükre is. Most úgy döntött, hogy többekhez is eljuttatja az üzenetét, ezért korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben beszélt arról, hogy milyen csalásokról van tudomása, és mindenkit figyelmeztet, hogy legyenek nagyon óvatosak.

Nem igaz, semmilyen fogyókúrás szert nem használok, nem is dolgozom együtt ilyen céggel, és egyáltalán nem az a valóság, mint aminek tűnik

 - mondta Tóth Gabi, aki még azt is hozzátette, hogy hamis profilokat is hoznak létre a nevével, és már szemtanúja volt annak, hogy az ő nevében akartak pénzt kicsikarni egy felhasználóból egy kamu nyereményjátékon keresztül.