Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Vágólapra másolva!
A zenei világot megrendítette, hogy hosszas betegség után meghalt Ferich Balázs, aki többek közt Azahriah menedzsere is volt. A hazai sztárvilágon belül rengetegen ismerték és szerették, éppen ezért többen a közösségi oldalakon búcsúztak tőle.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Hosszan tartó betegség után, 36 éves korában meghalt Ferich Balázs, aki a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja volt, ő volt a társalapítója a Supermanagementnek. Olyan híres és elismert előadók tartoznak hozzájuk kiadó-menedzserirodához, mint Azahriah, a Wellhello vagy a The Follow The Flow.

Ferich Balázs korábban a Blind Myself nevű magyar metálzenekar basszusgitárosaként is bizonyított a színpadon. 

A hazai zenei élet sztárjait sokkolta a férfi halála, hiszen sokan szerették, tisztelték őt, és a közösségi oldalakon búcsúztak tőle. Nem csak Ferich Balázs Facebook-oldalán, de a Supermanagement oldalán is rengetegen emlékeztek meg a férfira.

Jajj srácok... megrendülve állunk. 

Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, családjára és rátok Geri. Őszintén együtt érzünk és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, stáb nevében 

- írta Pásztor Anna, az Anna And The Barbies együttes nevében.

"Őszinte részvétem, Gergő, sok erőt a családnak, mérhetetlen fájdalom" - írta Tóth Gabi.

"Jaj, Istenem! Nagyon sajnálom... Őszinte részvétem a családnak, Nektek!” - olvasható a bejegyzés alatt Heatle Dávid megjegyzése. 

Nem csak ők, hanem Brucker Bence, az AWS gitárosa is megszólalt egy szívszorító posztban Ferich Balázsról.

Balázs, Örökké hálás leszek, hogy volt szerencsém veled együtt megtapasztalni a zenekarozás kezdeti nehézségeit, amikor a garázsotokban mentek még a próbák. Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem és olyat is belém láttál, ami ott, akkor még talán nem is igazán volt meg bennem.

 Elkészítettük életünk első nagylemezét a Turn Of Mind-al, amire azóta is nagyon büszke vagyok, aztán együtt jártuk meg a Metalchamp középdöntőjét Bécsben majd a döntőt Szlovéniában, elkészültek az első klipek és sorolhatnám még… mindezt 16-18 évesen… 
Aztán bár a közös zenei utunk véget ért, folyamatosan figyelemmel kísértük egymás szakmai előremenetelét, számíthattunk a másikra ha kellett. 
A folyamatos profi és maximalista hozzáállásod mindig irigyeltem és nagyon nagy hatással volt rám! Ha nem ismerlek bizony nem lennék ott ahol. 
Mindig emlékezni fogok rád!" - olvasható a Facebook-oldalán. 

Antal Timi énekesnő egy közös képpel búcsúzott a menedzsertől.

Antal Timi
Fotó: Antal Timi / Instagram