Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

Vágólapra másolva!
Több eredeti szereplővel visszatér a képernyőkre a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata, a Melrose Place, amelyből hét évad, 226 epizód készült. Később, 2009-ben feltámadt a sorozat, de egy évad után lekerült a képernyőről. Most újra tesznek egy kísérletet - mi pedig megnéztük, mennyit változtak a főbb női sztárok 25-30 év alatt.
Vágólapra másolva!

Heather Locklear, Daphne Zuniga és Laura Leighton visszatérnek, hogy feltámasszák a 90-es évek népszerű sorozatát. Az Entertainment Weekly értesülései szerint a CBS stúdió jelenleg is dolgozik a Melrose Place rebootján, amely a Darren Star által készített sorozat alapján készül, írója és executive producere pedig Lauren Gussis lesz, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint az Egyszer volt, hol nem volt, a Dexter vagy A telhetetlen. 

Melrose Place
Melrose Place
Fotó: IMDb / Photo12 via AFP/Melrose Place  Year : 1992-1999  Heather Locklear, Thomas Calabro, Andrew Shue, Josie Bissett, Jack Wagner, Rob Estes, Kelly Rutherford, Jamie Luner (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

A Melrose Place márkát 2009 szeptemberében feltámasztotta a The CW csatorna, más, fiatal színészekkel. A sorozat ugyanúgy egy csoport fiatal felnőtt életét követte, akik a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban, a fiktív Melrose Place lakókomplexumban élnek, de a kritikák, és főképp a gyenge nézettség miatt csak egy évad készült ebből. Természetesen rengeteget változtak azóta az eredeti sorozat főbb női szereplői, de ez nem csoda, hiszen 32 éve, 1992-ben indult. Nézzük, mennyit változtak a 90-es évek óta! 

Heather Locklear 

Locklear még a 2000-es évek elején is aktív volt, feltűnt pár filmben és sorozatban, majd elérkezett az első igazi mélypontja, 2017-ben olyan súlyossá vált alkohol-és drogfüggősége, hogy majdnem belehalt. Rengeteg cikket itt olvashat róla. 

Heather Locklear a Melrose Place-ben
Fotó: IMDb

Súlyos depresszióval is küzdött, ami miatt 2018-ban túladagolta magát, de szerencséjére sikerült megmenteni az életét. 2019-ben pszichiátriai kezelésre ítélte a bíróság, miután letartóztatták családon belüli erőszak és bántalmazás miatt, ugyanis ittasan bántalmazta szüleit, majd a kiérkező rendőrökre is rátámadt. A kezelésen túl három év próbaidőt is kapott, valamint eltiltották az alkoholtól, a gyógyszerektől és a fegyverektől is. Locklear korábban rengetegszer megjárta a pszichiátriát, 2019-re már több mint húsz alkalommal volt rehabon. 

Heather Locklear a Melrose Place-ben
Heather Locklear a Melrose Place-ben
Fotó: IMDb

Heather Locklear Amanda Woodwardot alakította, a második évadtól volt állandó szereplő. A The CW 2009-es rebootjában is feltűnt, ő sem tudta megakadályozza a sorozat (másodszori) megszüntetését. Az Entertainment Weekly Amandát kilencvenes évek, kétezres évek 100 legjobb tévésorozatos karaktere közé sorolta, de a TV Guide és a Rolling Stone magazin is előkelő helyen szerepeltette különféle tévés gonoszok és tévés bajkeverők listáján. Így néz ki mostanában:

Heather, Locklear, HeatherLocklear,
Heather Locklear újra forgathat
Fotó: Getty Images

A cikk folytatódik, lapozzon!