Megszólalt az eljegyzéséről szóló pletykákról Tápai Szabina

Vágólapra másolva!
A válása óta nem sokat lehet tudni Tápai Szabina magánéletéről, most azonban sokan gyankodni kezdtek arra, hogy eljegyezték a háromgyerekes édesanyát, ugyanis egy hatalmas gyűrűt vettek észre legújabb fotóján.
Vágólapra másolva!

Nem először faggatják Tápai Szabinát arról, hogy van-e új férfi az életében, valamint a hatalmas köves gyűrűről az ujján. Bár az egykori kézilabdázó és Kucsera Gábor még nem váltak el, mégis sokan úgy gondolják, hogy Tápai már továbblépett a házasságán, és készen áll a következőre.

Azonban a jelek alapján nem úgy tűnik, hogy másik férfi oldalán vigasztalódna a háromgyerekes édesanya, hiszen a válást sem sürgetik, valamint mind a ketten arról számoltak be nemrég, hogy jobb a viszonyuk, mint valaha.

Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. 

Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk" - mondta korábban Palik László műsorában Kucsera Gábor, amit felesége is megerősített.

Valóságos az, hogy iszonyatosan jó a kapcsolatunk.

Tényleg jól működünk együtt mint szülők, aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha, én már tényleg ezt mondom" - fogalmazott akkor Tápai Szabina, azóta egyre többen azt találgatják, vajon mégis kibékült-e a házaspár, de erről egyikük sem nyilatkozott.

Most mégis sokan kérdezgetik, hogy eljegyezték-e, hiszen hatalmas gyűrűje gyanút keltett a követőkben, de Tápai újra tisztázta a helyzetet.

Csak nem eljegyzési gyűrű?! Ha igen, sok boldogságot kívánok nektek!

 - kérdezte egy követője, ami mellett már nem tudott elmenni szó nélkül Tápai Szabina.

Ezt kellett volna kiírnom, mert már megírták egy párszor: Még mindig nem eljegyzési gyűrű, magamnak vettem a kislányommal a névnapomra!

 - válaszolta a háromgyerekes édesanya, aki már többször is elmagyarázta, honnan van a gyűrűje.