Megszólalt távozásáról a TV2 sztárja

Kapusi Vanessza (bal hátul) teljesen ledöbbent, hogy neki kellett távoznia
Vágólapra másolva!
Ezen a héten is két versenyzőnek ért véget drámai körülmények közt a Next Top Model Hungary, ők a tenerifei útról már nem térhettek vissza a budai luxusvillába. Kapusi Vanessza beszélt arról, szerinte miért neki kellett távoznia a műsorból.
Vágólapra másolva!

Izgalmakból, drámákból és könnyekből ezen a héten sem volt híján a Next Top Model Hungary. A TV2 gyönyörű sztárjai a mesés Tenerifére utaztak, ahol újabb feladatokkal és újabb profi fotókkal kellett meggyőzniük a zsűrit, hogy továbbra is itt a helyük – írja a Bors.

 

Kapusi Vanessza szerint a zsűriben túl mély nyomot hagyott, hogy a múlt heti adásban nem volt hajlandó hidrogénezni a haját. Szerinte ez is hozzájárult a kieséséhez.

 

– A fotózás után a feladat az úgynevezett „catwalk”, vagyis a modellvonulás volt – mesélte a Borsnak a fiatal modell.

Szegedi Kata ruháit mutattuk be, én egy szkafanderszerű nadrágot kaptam, ami nagyon megnehezítette a dolgomat. Szerintem ez nagyban hozzájárult a zsűritagok döntéséhez. Azt a kritikát kaptam a tőlük, hogy merev voltam, pedig csak nagyon koncentráltam. Talán ezért látták rajtam, hogy nem tudtam teljesen feloldódni és ellazulni. Amikor megtudtam, hogy számomra véget ért a verseny, teljes döbbenetet éreztem; nem gondoltam volna, mert nem éreztem úgy, hogy rosszul teljesítettem volna!

 

Kapusi Vanessza (bal hátul) teljesen ledöbbent, hogy neki kellett távoznia
Fotó: TV2

 

Vanessza azt mondta, semmit nem bánt meg, mindent ugyanúgy csinálna. De maximalista emberként bántja, hogy nem odáig jutott el, ameddig szeretett volna: a győzelemig.

 

Utólag természetesen azon is elgondolkoztam, - hogy az átalakulási nap - mennyiben járult hozzá a kiesésemhez, hogy nem hidrogéneztettem ki a hajamat. Mindenesetre nem bánom, mert egy hidrogénszőke hajjal pont azt éreztem volna, hogy a természetességemet vesztem el, amit képviselni szerettem volna, így önazonos tudtam maradni. Persze rendkívül csalódott vagyok és meglepődött, de egy cseppet sem bántam meg, hogy jelentkeztem a műsorba, sőt! Sokat tanultam magamról, amit hasznosítani is fogok. A családom nagyon támogató, édesanyám is büszke rám; ők is örültek, hogy nem mentem bele a hidrogéneztetésbe, hogy mertem nemet mondani és magamat adni. A modellkedést szeretném tovább folytatni, de jelenleg a tanulmányaim vannak a középpontban. A Corvinus Egyetemre járok mesterképzésre, most a szakdolgozatomat írom, ha minden jól megy májusban végzek, most ez van a fókuszban!

 - mondta Kapusi Vanessza