Elképesztő változás történt G.w.M exével - videó

NagyMelanie, Nagy Melanie
NagyMelanie, Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie már két éve, hogy szakított gyerekei apjával, G.w.M-mel, aki elhagyta őt Kulcsár Edina miatt. A rapper és az egykori szépségkirálynő azóta második közös gyereküket várják, azonban volt párjának úgy tudni, még nincs más férfi az életében. Most azonban nagy változás történt a kétgyerekes édesanya életében.
Vágólapra másolva!

A kétgyerekes édesanya már feldolgozta a szakítást, és úgy tűnik, teljesen jól érzi magát a bőrében, most mégis vállalta, hogy teljesen megváltoztassák a külsejét. Rengeteg bókot kap Nagy Melanie a közösségi oldalán, és sokan a világhírű színésznőhöz, Jessica Albához hasonlítják a külsejét. Bár van köztük hasonlóság, de sok különbség is, most azonban úgy döntött, vállalja, hogy teljesen átalakítsák őt a világsztár megjelenéséhez hasonlóan.

A műsorvezetőként dolgozó Nagy Melanie-t egy jól felkészült szakértői gárda, sminkes és fodrász segítségével változtatták át, sminkjét Faragó Zsuzsanna Suu Makeup Artist készítette el, aki felhívta a figyelmet arra, hogy Alba natúr színeket használ sminkjében, míg Nagy Melanie inkább harsányabb, élénk színeket, ezen gyorsan változtattak is. Majd Doka Anita fodrász vette kezelésbe a kétgyerekes édesanyát, aki egy póthajat is feltett, majd begöndörítette a haját, így ment a Bors által szervezett fotózásra Nagy Melanie, aki valóban jól érezte magát Jessica Albaként.

The 20th Annual Webby Awards, JessicaAlba
Sokan Jessica Albához hasonlítják G.w.M exét, Nagy Melanie-t
Fotó: Gilbert Carrasquillo / FilmMagic/2016 Gilbert Carrasquillo

Nagy Melanie-nak jót tehetett az átalakítás, ugyanis kizökkenthette őt az elmúlt nehéz időszakból, ugyanis hatalmas családi tragédia történt náluk pár hónappal ezelőtt, amikor egyik családtagja brutális gyilkosság áldozata lett. Sokáig nem is tudott beszélni a történtekről, mivel nagyon közel álltak egymáshoz. 

Mindeközben G.w.M sem könnyíti meg volt párja dolgát, hiszen a szakítás óta sem igazán sikerült rendezni a kapcsolatukat, ráadásul nagyon csúnya üzenetekben alázta meg gyereki anyját hosszú időn át, aki valószínűleg a sérelmei miatt sem áll készen még egy új kapcsolatra. Elmondása szerint inkább gyerekeire és tanulmányaira koncentrál, ami munka mellett eddig elég nehéz volt számára, de régi nagy vágya, hogy visszaüljön az iskolapadba és most ebből a tervéből nem enged.

Beadtam a jelentkezésem az egyetemre, mesterszakra. Nagyon szerettem volna folytatni annak idején a tanulmányaimat, csak időközben máshogy hozta az élet.

De ettől függetlenül azért mindig tervben volt az, hogyha készen állok rá, és a gyerekek is elég nagyok lesznek, akkor vissza fogok iratkozni. Most pont találtam egy olyan szakot azon az egyetemen, ahol végeztem, ami tökéletesen passzol ahhoz a képzéshez, amit én megcsináltam. Ez a fejlesztéspolitikai menedzsment" - mondta korábban Nagy Melanie, akinek átváltozása az alábbi videón tekinthető meg.