Robbie Williams azt hiszi, a hírneve miatt már többször megkeresték a földönkívüliek

Robbie Williams
Robbie Williams Amszterdamban a saját kiállításának megnyitóján
Fotó: Photo by Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP
Vágólapra másolva!
Robbie Williams hihetetlen dolgokról beszélt egy friss interjúban, szerinte már többször felkeresték a földönkívüliek.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus vagy Kim Wilde után egy újabb híres énekes, Robbie Williams beszélt arról, hogy miként látott ufót, hogyan találkozott földönkívüliekkel.

A világsztár szerint az idegenek a hírneve és a tehetsége miatt fordultak pont hozzá, úgy hiszi, azért kellett éppen neki találkoznia velük, mert az ő hangja több emberhez eljut, akár a dalain keresztül is beszélhet a földönkívüli létformákról.

Ennek "bizonyítására" elmesélt egy történetet, amikor épp egy földönkívüliekről szóló számot vett fel, és akárhányszor lejátszotta a dalt, mindig megjelent előtte egy arany fénygömb. Állítása szerint ez négyszer megismétlődött, majd elektromos vihar keletkezett, és két fénygömb táncolt, mintha egy fényshow lett volna az Arizona című dalhoz.

Robbie Williams a Daily Starnak arról is magyarázott, hogy egy teniszlabdával el is tudta volna találni az ufókat (olyan közel voltak), illetve, hogy Los Angelesben jobban érzi a földönkívüliek jelenlétét, mint Angliában.

Április 1. a bolondok napja, Williams azonban korábban nyilatkozott az ufókról – vagyis még az is lehet, hogy az egészet komolyan gondolta.