Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

Stana Alexandra
Stana Alexandra
Fotó: Instagram / Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Nagy dobásra készülhet a Dancing with the Stars szexi táncosnője, aki legújabb bejegyzésében sejtelmes üzenetet fogalmazott meg a követőinek.
Vágólapra másolva!

Már túl van Meggyes Dávidon és szakításukon Stana Alexandra, akit hamarosan a TV2-re visszatérő Zsákbamacska egyik háziasszonyaként láthatnak viszont a tévénézők. A táncosnő most karrierjére szeretne koncentrálni, és korábban azt is elárulta, hogy egyáltalán nincs férfi az életében a szakítása óta.

Azonban így sem magányos, hiszen szeret a barátaival, édesanyjával és kiskutyájával több időt tölteni. Számára ez jelenti a valódi feltöltődést, viszont karrierjében sokkal nyitottabb és merészebb, mint a magánéletében. Most nagy dobásra készülhet, amiről sejtelmesen fogalmazott a közösségi oldalán.

Mostanság kissé eltűntem, pedig rengeteg szuper, izgalmas dolog történik velem, amiről egyelőre még nem mesélhetek! Alig várom, hogy sorban megoszthassam Veletek!

 - írta a szexi fotója mellé Stana, aki korábban már elárulta, hogy nagy álma, hogy kipróbálja magát műsorvezetőként is, talán ezek a tervei válhatnak hamarosan valóra.