Selena Gomez elárulta, mi van közte és Kennedy elnök unokája között

Vágólapra másolva!
Az énekesnő-színésznő reagált azókra a híresztelésekre, melyek szerint néhány éve a néhai J. F. Kennedy elnök egyetlen élő unokájával randizott. Selena Gomez kiábrándította azokat, akik pikáns részletek feltárásban reménykedtek: azt mondta, még csak nem is találkozott ohn Schlossberggel.
Vágólapra másolva!

Véget vetett a pletykáknak Selena Gomez: a 31 éves énekesnő-színésznő elárulta, hogy soha nem találkoztak személyesen John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnökének egyetlen élő unokájával. 

image

Ezt annak kapcsán közölte, hogy az utóbbi időben több bulvárlap arról cikkezett egy rajongói beszámolóra alapozva, hogy 2020-ban vagy 2021-ben Gomez randevúzott a szintén 31 éves John Schlossberggel, pontosabban egyéjszakás kalandjuk volt egymással.

Selena Gomez azonban szűkszavú bejegyezésben hűtötte le azokat, akik pikáns részletekben reménykedtek, jelezve, hogy nem is ismeri Schlossberget:

image

A férfi nem reagált az állításokra, és azt sem tudni, randevúzott-e valakivel 2020 és 2021 között. Gomez abban az időben egyébként szingli volt. Most viszont Benny Blanco zenei producer a párja, kapcsolatukat tavaly decemberben hozták nyilvánosságra. Gomez azóta rendszeresen posztol online felületeken arról, hogy mennyire boldognak érzi magát a 36 éves Blancóval.

A Page Six kereste az énekesnőt további kommentárért, de Gomez nem reagált az érdeklődésre.