Súlyos döntést hozott Selena Gomez

MTV Video Music Awards - ARRIVALS award music celebrity TOPSHOTS Horizontal
US singer and actress Selena Gomez arrives for the MTV Video Music Awards at the Prudential Center in Newark, New Jersey, on September 12, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Selena Gomez gyerekként kezdte karrierjét, színésznőként és énekesnőként is óriási sikereket ért el. Ő a legnagyobb követőtáborral rendelkező nő a közösségi médiában, mégis egy súlyos döntést hozott meg, amivel sokkolta a rajongóit. 
Vágólapra másolva!

A 31 éves világsztár már rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül fiatal kora ellenére, súlyos vesebetegsége után azt is bevallotta, hogy mentális problémái is vannak, ugyanis bipoláris elmezavarban szenved. Selena Gomez az utóbbi időben inkább színészi karrierjére koncentrál, de elmondása szerint érez még magában erőt egy utolsó albumhoz, viszont utána abbahagyja a zenélést.

Viszont ahogy öregszem, egyre inkább úgy érzem, hogy szeretnék találni valamit, ami mellett lehorgonyozhatok. Úgy érzem, van még bennem egy album, de valószínűleg a színészetet választanám. Inkább lazítani szeretnék, mert elfáradtam" - idézi az E! Online a világsztár szavait, aki úgy érezte, hogy ezt a fontos döntést ideje meghoznia, de rajongóit sem hagyná cserben, ezért valószínűleg még jelentkezik az emlegetett utolsó albummal.

Selena Gomez inkább színésznőként folytatja tovább, énekesi karrierjét feladja Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Amy Sussman