Selena Gomez először mesélt a kapcsolatáról

Selena Gomez
Vágólapra másolva!
Selena Gomezre tavaly ismét rátalált a szerelem. Az énekesnő sokáig nem beszélt a kapcsolatáról, azonban most kivételt tett.
Vágólapra másolva!

Selena Gomez még év végén erősítette meg a hírt, hogy egy párt alkot Benny Blanco producerrel, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak.  Akkor több rajongó is aggodalmát fejezte ki, mivel szerintük a férfi nem illik az énekesnőhöz, ám erre az énekesnő rácáfolt, ugyanis most érzi magát a legboldogabbnak egész életében. 

Az énekesnő egy műsor vendégeként arról beszélt, hogy párja mellett végre biztonságban érzi magát.

"Anélkül, hogy túlságosan belemennék a részletekbe, nagyon fontosnak tartom, hogy találkozzunk valakivel, aki tisztel. Nagyon jó, hogy olyan valakire támaszkodhatok, aki megérti azt a világot, amelyben élek. De összességében azt kell mondanom, hogy ez a legbiztonságosabb kapcsolatom, amiben érzem magam, és ez nagyon jó érzéssel tölt el" - fejtette ki.

A sztár közeli ismerőse is megerősítette, hogy Selena Gomez párjának köszönhetően olyan, mintha kicserélték volna, Benny Blanco pedig nem csak  szakmailag, de a magánéletben is támogatja őt - írja a People.