Sürgősen megműtötték Gelencsér Timit

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Gelencsér Timi nemrég a közösségi oldalán árulta el, hogy szépészeti beavatkozásra készül, ezért kés alá fekszik. Most azt is elmesélte, hogy milyen műtéten esett át.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban beszámolt, Gelencsér Timi nemrég az Instagram-oldaláról jelentkezett be, ahol egy rövid videóban elmesélte, hogy ő is csatlakozik azon sztárok táborához, akik kés alá feküdtek.

"Leparkoltam egy klinika előtt. Megyek be Zsolthoz. Izgulok egy kicsit, bár nem kellene, mert nála soha semmi nem fáj.

Azonban mégis csak egy apró beavatkozásra megyek, úgyhogy van bennem egy kis egészséges izgalom.

Nyugi, nem kell nagy dologra gondolni. Még ma a lábamon távozni fogok, szóval egyáltalán nem olyan nagy dolog, de mégis csak na...

Megyek kés alá feküdni

- mesélte izgatottan 

Azonban nemrég az is kiderült, hogy pontosan milyen beavatkozáson esett át a Damcing with the Stars egykori versenyzője, amiről saját maga számolt be. 

"Sziasztok! Én már végeztem is. Összesen 20 percet voltam a műtőben, és ezalatt Zsolt levett öt anyajegyet. Hála istennek nem kellett varrni, hanem leégette, ami azért nagyon jó, mert nem hagy nyomot, sokkal kevésbé látszik, mint egy varrott seb. 

Nagyon érett már ez, ugyanis zavartak is, nagyok is voltak, ki is álltak, állandóan belekaptam, és a naptól is féltettem őket.

 Elküldik majd őket szövettanra is - részletezte az egykori szépségkirálynő az Instagram-történetében, melyet itt tud megtekinteni.