Szétplasztikáztatta magát, és teljesen lecsúszott az egykori gyönyörű szexszimbólum - drámai képek

Heather Locklear
Heather Locklear mint Amanda Woodward
Fotó: Fox
Vágólapra másolva!
A nyolcvanas évek elején vált nagyon sikeressé a szexi színésznő, Heather Locklear, aki ma már nem is hasonlít egykori önmagára.
Vágólapra másolva!

A színésznőt csak az élő Barbie-ként emlegettek egykoron, odáig voltak érte a férfiak, és nők millió irigyelték világszerte a szépségét.  

Heather Locklear 1980-ban kezdett tévében, akkoriban valódi szexszimbólumnak számított
Heather Locklear 1980-ban kezdett tévében, akkoriban valódi szexszimbólumnak számított, sokan megszerették

Olyan filmekből és sorozatokból ismerhette meg a közönség, mint a Tűzgyújtó című thriller, de ott volt a TJ Hookerben, a Melrose Place-ben, a Dinasztiában, valamit a Kerge városban is. A nagy áttörést a Melrose Place című romantikus drámasorozat hozta meg számára, ez a sorozat tette világszerte ismertté. 

Karrierje csúcsán, legjobb formájában
Fotó: Getty Images/1981 Harry Langdon/Harry Langdon

Locklear még a 2000-es évek elején is aktív volt, feltűnt A tökéletes pasi című filmben Hilary Duff oldalán, a Nagydumás kiscsajokban Brittany Murphy és Dakota Fanning oldalán, valamit a Bukott angyal című filmben is.

Majd elérkezett a legnagyobb mélypontja, 2017-ben olyan súlyossá vált alkohol- és drogfüggősége, hogy majdnem belehalt.

Eközben súlyos depresszióval is küzdött, ami miatt 2018-ban túladagolta magát, a szerencsének köszönhette, hogy sikerült megmenteni az életét.

Fotó: Northfoto / FilmMagic/Celebrities

Locklear korábban rengetegszer megjárta a pszichiátriát, 2019-re már több mint húsz alkalommal volt rehabon a People magazin szerint.

Heather Locklear, HeatherLocklear, színész,
Több mint húsz alkalommal volt rehabon
Fotó: Northfoto

Hosszabb kihagyás után 2021-ben vállalt újra képernyős munkát, majd újra eltűnt, egyre ritkábban jelent meg a nyilvánosság előtt. A drogok és az alkohol elkezdték tönkretenni az életét, a külsejét pedig folyamatosan újabb és újabb plasztikai műtétekkel próbálta formában tartani.

Heather Locklear, HeatherLocklear, színész,
2021-ben visszatért, de a sok műtét miatt teljesen más volt már az arca
Fotó: Getty Images

Hiába az elvonó, a kezelések, a depresszió, az önpusztító életmód nyomott hagyott az egykor szexi színésznőn, akiért a mai napig aggódnak a rajongók, főleg, ha meglátják legfrissebb képeit. Bár elég aktív a közösségi oldalán, megfigyelhető, hogy magáról alig tesz ki arcképet, így is próbálja rejtegetni a teljesen megváltozott külsejét. 

Lapozzon, nézze meg, hogy néz ki most!