Szívszorító dolgot mesélt a rákos Shannen Doherty

Shannen Doherty
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty még 2015-ben osztotta meg, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, ami négy év múlva, 2019-ben kiújult, és már a negyedik stádiumában van. A színésznő már a halálra is felkészült, és megtörten nyilatkozott a betegségről.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 52 éves színésznőjénél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, ami azóta a csontjaira is átterjedt, ám ő eltökélten folytatja a kezeléseket.  A sztár masztektómián, kemoterápián és sugárkezeléseken esett át, azonban  2019-ben visszatért a rákja, a következő évben bejelentette, hogy áttétes, negyedik stádiumú rákot diagnosztizáltak nála.

Shannen Doherty nemrég a saját podcastműsorában egy megrázó dologról mesélt, ugyanis az otthonából adja el a vagyontárgyait, amivel édesanyja helyzetét szeretné megkönnyíteni, ha úgy hozza az élet, hogy ő előbb halna meg. 

"Jelenleg az anyám a legfontosabb számomra. 

Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha meghalok, ezért más dolgokat szeretnék megkönnyíteni neki.

Nem akarom, hogy sok dolga legyen ezzel, és hogy neki kelljen eladnia a bútoraimat" - mesélte megtörten. 

A színésznő eladományozza vagy eladja az évek során vásárolt dolgait, ami ráébresztette, hogy egy régi álmát már nem tudja megvalósítani. 

Tennessee-ben voltunk, és mikor elkezdtem pakolni, elsírtam magam.

Nagyon nehéz és nagyon érzelmes volt, mert bizonyos mértékig úgy éreztem, hogy feladom az álmomat, hogy mások által kidobott és bántalmazott lovakat tartsak itt, de végül az ingatlan eladása mellett döntöttem" - idézte szavait a Page Six.