Teljesen összetört az Exatlon sztárja

Tóth Janka, Exaton
Vágólapra másolva!
Az Exatlon sztárja még márciusban osztotta meg a közösségi oldalán, hogy édesapja meghalt. A történtek megviselték a vívót, aki először mesélt a tragédiáról.
Vágólapra másolva!

Tóth Janka még márciusban osztotta meg az Instagram-oldalán, hogy édesapja meghalt. A tragédiát még most sem sikerült feldolgoznia a fiatal lánynak, ami örökre megváltoztatta az életét. 

Azt kell tudni, hogy édesapám másfél éve lebénult egy lovasbaleset által és hát öngyilkos lett, én találtam rá. 

Nagyon nagy trauma. Nyilván az van bennem, hogy igen, lát az ember a filmekben hullát és vért, de ez ahhoz képest egy teljesen más tészta" - mesélte.

Hozzátette: édesapja öngyilkossága annyira megviselte, hogy több pánikrohama volt, elájult, ezért szakember segítségét kérte.

"Az első két hét borzalmas volt.

 Szinte semmit nem tudtam csinálni, több pánikrohamom volt és még el is ájultam.

 A párom szinte mindent eldobott azonnal, hogy itt legyen és segítsen nekem. A munkáit is lemondta. Anyukám is mellettem volt, sőt azóta pszichológushoz is járok. Ez az egész olyan, mintha az elmúlt másfél évnek a nyomása most durrant volna ki egy lufiként.

 

El sem hiszem, hogy a másik szobában aludtam, miközben ez megtörtént

 - részletezte a Ripostnak.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

 

m