Undorító dolgot talált otthon Király Viktor felesége - videó

Viráganita
Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király-Virág Anita gyakran oszt meg képeket és videókat a közösségi oldalán arról, hogyan telnek a család mindennapjai. Király Viktor felesége általában vicces tartalmakkal szórakoztatja követőit, de sokszor párbeszédet is kezdeményez velük. Most azonban kétségbeesetten kért tanácsot tőlük, hogy mitévő legyen, ugyanis olyan dolgot talált otthon, amivel korábban még nem találkozott.
Vágólapra másolva!

Nem tudta, mitévő legyen Király-Virág Anita, aki gusztustalan dolgot talált a konyhában. Mivel eddig még nem került ilyen helyzetbe, ezért követőihez fordult segítségért, hogy milyen módszerek vannak arra, hogy hogyan tüntesse el az apró bogarakat a konyhájából, melyek a fűszerek közül kerültek elő.

Én, ahogy próbálom kiirtani a bogarakat a fűszeres fiókból. Kell ennél jobb hétfői program?

Nyugtassatok meg, hogy más is szokott így járni... Bárhová képesek belemászni! (Zsizsik vagy mik ezek…)" - fakadt ki a bejegyzésben Király Viktor felesége, akinek rögtön a segítségére siettek, és valóban megnyugtatták, hogy nem egyedi eset, bárkivel előfordulhat, és jobbnál jobb tanácsokkal látták el őt.

Jellemzően a búzadarában van, esetleg teljes kiőrlésű zabpehelyliszt, ilyesmik. Üvegben tartani minden ilyet, és szó szerint, mindent kidobni, ami nyitva volt, kitakarítani mindent, és úgy vissza" - írta valaki, de számtalan ötletet adtak erre a problémára.