Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kínos: Eva Longoria bugyit villantott a vörös szőnyegen - kép

Eva Longoria
Vágólapra másolva!
Eva Longoria is részt vett a cannes-i filmfesztiválon, azonban a vörös szőnyeges bevonulására mindenki emlékezni fog.
Vágólapra másolva!

Eva Longoria is részt vett a 77. cannes-i filmfesztiválon, ahol többek között egy oldalt magasan felvágott ruhában jelent meg, haja pedig elegánsan fel volt tűzve. Senki nem mondaná meg, hogy jövőre már 50 éves lesz a Született feleségek sztárja. A vörös szőnyegen egy elég kellemetlen dolog történt vele: elszakadt a ruhája pántja, és ahogyan azt szemrevételezte, teljesen felcsúszott a ruhája, így mindenki láthatta a testszínű bugyiját. Az esemény ugyan már véget ért, azonban az esetről csak most kerültek elő a fotók, ami minden bizonnyal elég kínos a színésznő számára, hiszen mindenki megcsodálhatja őt intim helyzetben. 

Mi lett vele a Született feleségek után?

Longoria a sorozat befejezése után számos filmben játszott: Átejtve, Dóra és az elveszett Aranyváros. Vezető producere volt a Született szobalányoknak, tavaly jelent meg az első, saját rendezésű nagyjátékfilmje, a Flamin' Hot - Egy pikáns sikertörténet.

A magánélete azonban hullámzó volt: A Született feleségek sztárja és férje, Tony Parker még 2010 novemberében adták be a válókeresetet. Hét éven keresztül alkottak egy párt, és három évig voltak házasok, azonban kapcsolatuk megromlott, amikor nyilvánosságra kerültek azok a hírek, amelyek szerint a férfi megcsalta a színésznőt egyik NBA-s csapattársa feleségével, Erin Barryvel.

Eva Longoria később egy vakrandin ismerkedett meg José Antonio Bastón Patiño mexikói üzletemberrel, akivel 2016-ban össze is házasodtak, majd 2018-ban megszületett közös fiuk is. 

Szabadidejében gyakran főz

Eva Longoriát új szerepben láthatják a televíziónézők. A színésznő ezúttal egy gasztro sorozat háziasszonyaként kalauzolja a nézőket ősei földjén, megmutatva Mexikó sokszínűségét és kulináris értékeit - írta a TV2 Csoport.

Eva Longoria méltán büszke a gyökereire, az országot a második otthonának tartja így hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a mexikói kalandozásba. Ez a vibráló energia pedig garantáltan átragad a televíziónézőkre miközben megismerik a távoli ország sokszínű, izgalmas és fűszerekben gazdag ételeit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről