Két hónappal a történtek után szólalt meg Varga Viktor

Varga Viktor, Vargaviktor
Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Két hónappal ezelőtt, egyik pillanatról a másikra eltűntek a magyar sztárpár közös képei. Varga Viktor elárulta, hogy van a szakítása után.
Vágólapra másolva!

Négy év után visszafordíthatatlanul véget ért Varga Viktor és a csinos táncosnő, Zsembera Liliána sokáig nagyon is álomszerűnek tűnő kapcsolata. A sokoldalú, és vállaltan különc énekesnek 

mindig is fontos volt, hogy szabad szellemű művészemberként élhessen, és ebben egy nő sem akadályozhatta meg,

 még szerelme, Liliána sem. 

Egészen márciusig úgy tűnt, Viktor és Lili remek párost alkotnak, mindenben kiegészítik egymást. Két évvel ezelőtt még a TV2 Párharc című reality-jét is megnyerték, ennek fényében pláne meglepő, hogy márciusban az összes közös képük eltűnt a közösségi oldalakról. Viktor akkor meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott.

– Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. 

Az ismét egyedülálló énekes a hétvégén egy olyan bejegyzést osztott meg, amiből egyértelműen az derül ki, hogy remekül elvan szingliként, jóval kevesebb az életében a konfliktus.

– 

A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be

 – idézi a Bors a közösségi felületén kommunikáló Varga Viktort.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!