Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Szex közben látható Király Viktor és a felesége - videó

Vágólapra másolva!
Király Viktor felesége, Virág Anita videót mutatott a házaséletükről.
Vágólapra másolva!

Király Viktor felesége, Virág Anita humoros(nak szánt) videókat is szokott megosztani a közösségi oldalán, főleg az anyaságot, a családi életet mutatja be vicces szemszögből.

Egy friss posztjában azt mutatta meg, hogy a férjével miként zajlik náluk a szex: a Szülői szexi time című kisfilm szerint Király Viktornak kedve támad, de Virág Anita nem érzi elég vonzónak magát, ezért átöltözik, készülődik, majd mire végre ágyba kerülnek, már ordít is a gyerek az anyja után. Nézze meg a videót!

Virág Anita "szexvideója" az Instagramról:

Rendbe jött Király Viktorék házassága

A videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága mára teljesen rendbe jött, ezért azonban mindkettőjüknek sokat kellett küzdenie. A sajtó jó ideig napi szinten foglalkozott a házasságukkal, amely a nyilvánosság előtt ment tönkre, majd újra felépítették, szinte a sírból hozták vissza. 

Király Viktor erre úgy reagált a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, hogy nem rajta múlt a siker, mire a műsorvezető arra is rákérdezett, hogy ő szúrta-e el a kapcsolatot. "Lehet így is felfogni. Voltak időszakok, mikor kicsit túlzásba vittem a rocksztáréletet, de nem arra gondolva, hogy harmadik volt, hanem a bulizást. Hogy mondjam, szerintem ez volt az én bűnöm" – válaszolta az énekes.

Király Viktor és felesége sokáig nem is árulták el, hogy valójában mi romlott el a házasságukban, de annyi bizonyos, hogy az énekes Ázsia Expresszben való szereplése megadta a végső lökést Virág Anitának ahhoz, hogy elhagyja a férjét, aki akkoriban még több időt töltött távol a családjától, ami negatív irányba befolyásolta a kapcsolatukat. Próbáltak aztán többször is közös nevezőre jutni, randevúzni, utazni, de akkor még nem sikerült, és feltűnően egyre távolabb kerültek egymástól.

Egyre többen találgatták, vajon kibékül-e még a sztárpár, hiszen a közösségi oldalaik is arról árulkodtak, hogy szinte már semmi időt nem töltöttek egymás társaságában. Majd tavaly nyár végére szinte bizonyossá vált, hogy Király Viktor és felesége a válás mellett döntöttek, ezután azonban sikerült a legnagyobb meglepetést okozniuk a követőiknek, amikor váratlanul Görögországba utaztak kettesben. Azóta sem lehet tudni, hogy miért gondolták meg magukat – mára azonban, úgy tűnik, teljesen rendbe jött a kapcsolatuk.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről