Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Felismerhetetlen friss fotóin a Miért éppen Alaszka? sztárja

Rob Morrow és Janine Turner a Miért éppen Alaszka? idején
Rob Morrow és Janine Turner a Miért éppen Alaszka? idején
Fotó: CBS
Vágólapra másolva!
Emlékszik még Maggie O'Connellre, a Miért éppen Alaszka? pilótájára? Az őt játszó Janine Turner már 61 éves, nézze meg pár friss fotón!
Vágólapra másolva!

A Miért éppen Alaszka? nézői bizonyára emlékeznek Maggie O'Connellre is, akit Janine Turner alakított hat évadon át, összesen 110 epizódban.

Az eredetileg 1990 és 1995 között futott sorozat egy New York-i orvosról, dr. Fleischmanről (Rob Morrow) szólt, aki afféle büntetésként került egy alaszkai kisvárosba, amelyet eleinte minden porcikájával gyűlölt. Eltérő nézeteik miatt folyamatosan marták egymást a helyi női pilótával, Maggie-vel, a szexuális feszültség azonban az első perctől kezdve tapintható volt közöttük – így a nézők sokáig drukkolhattak annak, hogy összejöjjenek.

Janine Turner, Miért éppen Alaszka?
Janine Turner mint Maggie O'Connell, Miért éppen Alaszka?
Fotó: CBS / CBS

Ez végül meg is történt, Fleischman dokinak azonban így is akadt félnivalója, hisz a városkában szóbeszéd tárgya volt "az O'Connell-átok", miután Maggie-nek több szeretője különös halált halt, egyiküket például egy lezuhanó műhold zúzta agyon.

Ki az a Janine Turner?

A Maggie-t alakító Janine Turner kétségkívül a Miért éppen Alaszka? miatt vált szélesebb körben ismertté, noha jó tíz évvel korábban kezdte a pályáját: az első szerepét 1980-ban kapta a Dallasban, ahol három epizódban láthattuk.

Két évvel később a General Hospital című szappanoperában már több mint 40 részben játszott, miközben a nyolcvanas években olyan sorozatokban is vendégszerepelt, mint a Szerelemhajó, A szupercsapat, a Knight Rider vagy a Quantum Leap – Az időutazó.

Később hosszabban láthattuk még a Mrs. Klinikában és a Friday Night Lights – Tiszta szívvel fociban, emellett pedig többek között olyan filmekből is emlékezhetünk rá, mint az Acélmagnóliák, a Cliffhanger – Függő játszma, a Dr. T és a nők, a Megbánás nélkül, a Kétségek közt vagy a Gyilkos ösztön. Legutóbbi szerepét tavaly kapta a Törvénytelen elsőszülött című westernben, jelenleg nincs függő projektje az IMDb szerint.

Janine Turner már 61 éves, a következő oldalon nézze meg pár friss fotón! Lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről