Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Bugyiban és melltartóban fotózták a TV2 dögös sztárját

Moricz Anastasia
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Szexi kép került elő a Next Top Model Hungary szereplőjéről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a világ számos pontján hatalmas népszerűségnek örvendő tehetségkutató valóságshow Magyarországra érkezett. Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én rajtolt el a Next Top Model Hungary, ami hetente van képernyőn. Moricz Anastasia nemrég kiesett, de nem szomorodik, ma újabb képet osztott meg magáról:

A sikerért meg kell küzdeni: ezt jól tudja Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így nincs lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni. Az áhított topmodell-karrier mesésnek és csillogónak tűnik, de rengeteg kihívást és embert próbáló feladatot rejt, ez kiderült az elmúlt hetekben. 

A szépség alapfeltétel: ezen túl annak, aki a legjobb akar lenni, minden kitartására, erejére, alkalmazkodóképességére szüksége lesz a verseny során. A lányoknak nem csak az olykor extrém körülmények között zajló fotózások jelentik a kihívást, egymással, legbelsőbb félelmeikkel, az együttélés nehézségeivel és a saját múltból visszaköszönő traumáikkal is meg kell küzdeniük a top modellé válás útján.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről