Puskás-Dallos Bogi rengeteget változott, az okokról is beszélt - videó

Puskás-Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Tavaly született meg Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első közös gyermeke, Ábel. Az énekesnő most először mesélt arról, hogy hogyan változtatta meg őt a terhesség.
Vágólapra másolva!

A Puskás-Dallos házaspár első babája, Ábel, tavaly szeptember 7-én született. Az édesanya már többször megmutatta kisfiukat, aki saját bevallása szerint teljesen megváltoztatta és átformálta az életét.

"Az ő születésével együtt én is újjászülettem. Akkor nem csak egy gyermek született, hanem úgy éreztem, anyaként abban a pillanatban születek meg. Az első gondolatom az volt, hogy az élet véges. 

Tudom, hogy morbidan hangzik, de lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én már nem fogok látni 

- kezdte. 

"Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött. Ezen a ponton is bekapcsol bennem az, hogy mennyire meg kell élni az együtt töltött pillanatokat. 

Rengeteget változtatott rajtam az anyaság, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis 

- vallotta be a Palikék Világa by Manna műsorában. 

Hozzátette, hogy férje, Puskás-Dallos Peti sokkal lazább, mint ő, így nélküle pedig Ábel sem lenne olyan, amilyen.

Rossz híreket kapott

Az énekesnő nemrég elképesztő dolgot mesélt a terhességéről. A férjével tervezték a babát, akinek létezéséről először december 31-én szereztek tudomást.

Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség.

 Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot - idézte fel a nehéz időszakot Puskás-Dallos Bogi.

"Még aznap elmentünk egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy ő ilyet nem tud kijelenteni, mert annyira korai terhesség, hogy nem lehet még látni. Utána kétnaponta volt vérvételem, folyamatosan mértek, vizsgáltak, hogy mi a helyzet.

Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. 

Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején 

- mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!