Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Itt az első közös fotó Shane Tusupról és családjáról

Shane Tusup, Nagy Viktória Zoé
Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, megszületett Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé közös gyereke. Az úszóedző most úgy döntött, megható családi pillanatot mutat meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé rövid ismeretség után szerettek egymásba közös munkájuk során, ugyanis az edző készítette fel szerelmét egy nemzetközi fitneszversenyre.  Kapcsolatukat jó ideig titkolták, majd tavaly nyáron vállalták fel, és év végére már kiderült, hogy eljegyezték egymást, és első közös gyereküket várják. A gyerek nemét egy luxuskörülmények között tartott babaváró eseményen készült videóval jelentették be, állításuk szerint őket is nagyon meglepte, hogy nem kisfiuk, hanem kislányuk születik majd.

Sokáig csak szűkszavúan beszéltek születendő gyerekükről, a nevét is csak születése után árulták el.

Egy-két kedvencünk már van, de még van időnk, és nem kapkodjuk el.

Egy biztos, a neve is épp olyan csodás lesz, mint ő maga" - magyarázta korábban követői kérdésére Shane Tusup 27 éves menyasszonya, aki bár részleteket nem árult el, előszeretettel mutogatta terhes hasát meztelen fotókon is.

Később maga az úszóedző is megszólalt arról, hogyan készülnek kislányuk érkezésére.

Ott leszek és támogatom mindenben, amiben tudom. Ott leszek, fogom majd a kezét, nyilván mást nem igazán tudok tenni abban a pillanatban.

De ha ott vagyok, mellette vagyok, szerintem azért számít. Számomra ez egy álom, látni a lányomat megszületni. Folyamatosan viccelődöm és mondom a kis hasának, hogy gyere, jöhetsz már bármikor! Zoé szokta mondani, hogy nem, még nincs itt az ideje, de nagyon várjuk" - magyarázta a Mokkában az úszóedző.

A kisbaba május 10-én született meg, a nagy hírt a jegyespár három nappal később, egy közös bejegyzésben tudatta a követőivel.

Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup!

 Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - írták egy közös fotó mellett, melyen a kislány pici kezét fogják együtt a szülei.

A sztárpár azóta nem jelentkezett a közösségi oldalain, most azonban az úszóedző szerette volna megosztani boldogságát, így egy meghitt családi fotót mutatott az Instagram-oldalán.

Boldog vasárnapot kíván a Tusup család! 

- írta a közös kép mellé Shane Tusup, aki szemmel láthatólag nagyon boldog, hogy édesapa lehet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről