Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Soha nem látott képek kerültek elő a TV2 sikersorozatából

Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Hazatalálsz sorozat forgatásáról talált fotókat Réti Adrienn.
Vágólapra másolva!

"Elsodortak az események, így elmaradtam a fotótárban lapuló gyűjteménnyel, amely még a Hazatalálsz forgatásán készült. Jobb később , ugye… ?! Most nézegettem, hogy a legtöbb fotó vagy az erdei helyszínen készült, ahol céllövöldéztünk Dénessel, vagy Pusztazámoron a kastély kertjében. Imádok a természetben lenni, és ha még dolgozni is ott lehet, az meg mindennek a netovábbja. Jaaah… és még mindig vannak ám képek… jöhetnek?" - kérdezte Réti Adrienn a közösségi oldalán. Alább a lapozható poszt, a sorozat rajongóinak:

Réti Adrienn Brigi szerepét kapta a Hazatalálsz című sorozatban, ennek kapcsán pedig rendkívüli részleteket árult el a vele készült interjúban.

Nem lett happy end

Mint írtuk, április 26-án befejeződött a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz. Az utolsó, harmincadik epizódban minden szereplő sorsát megismerték a nézők, nem maradnak elvarratlan szálak. Aki mindent elsöprő happy endre számított, nem kapta meg, ugyanis Trixi meghalt, Raja pedig börtönbe került.

A széria tavaly januárban indult. A képzeletbeli Farkasligeten játszódó történetet, a kisváros lakóit megszerették a nézők, így a tavalyi, ötvenrészes első évad után nyáron leforgatták a második szezont, harminc epizóddal. Ezt idén márciusban mutatta be a csatorna. A második évad egyes részeinek átlagnézettsége mindhárom kiemelt korcsoportban megelőzte idősávjában a legfőbb konkurenst. A szerelmi szál mellett izgalmas bűnügy is borzolta a kedélyeket, számos sorsfordító titok lelepleződni látszott - írta a TV2.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről