Megdöbbentő dolgot tett Vilmos herceg, ezt kevesen hitték volna

Vilmos walesi herceg, Vilmoswalesiherceg, Vilmos herceg, Vilmosherceg
Fotó: AFP/Cameron Smith
Vágólapra másolva!
Harry herceg nemrég járt az Egyesült Királyságban, azonban testvére, Vilmos herceg látni sem akarta őt. Az ok megdöbbentő!
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt,  III. Károly nem találkozott Harry herceggel, amíg ő az Egyesült Királyságban tartózkodott. Az uralkodónak a kötelezettségei miatt nem volt ideje kisebbik fiát fogadni, aki az Invictus Games jubileumi eseményein vett részt. Az uralkodó döntése sokakat meglepett, ugyanis többen arra gondolnak, hogy csak ürügyként hivatkozott elfoglaltságra, valójában látni sem akarja fiát.

A királyi palota egyik volt alkalmazottja úgy gondolja, hogy Vilmos herceg az, aki III. Károly király és Harry herceg közé állhat, ugyanis a mai napig nem tudja megbocsátani, amit az öccse tett a családdal.

Vilmos volt az, aki gyakran a nehéz eset volt, és ő az, aki megakadályozza, hogy az apja rendesen kibéküljön Harryvel. 

Ez nem segít egy olyan időszakban, amikor az országot feldobná, ha újra együtt látná őket, ahogy a királyt is" - osztotta meg észrevételeit a bennfentes.

Harry herceg azonban békülni akar, ugyanis mikor Londonban tartózkodott,  a sportesemény évfordulójára meghívta édesapját, testvérét, Vilmos herceget és feleségét, Katalin hercegnét is, azonban ők nem mentek el a rendezvényre, ez pedig hatalmas csalódás volt a sussexi hercegnek. Ezzel ellentétben a herceg autóbalesetben meghalt édesanyjának bátyja, Earl Spencer és nővére, Jane Fellowes tárt karokkal fogadták unokaöccsüket a templomban - írja a Cosmopolitan.

Teljesen maga alatt volt

Tom Quinn királyi szakértő szerint nem véletlen, hogy Harry herceg és Meghan Markle szóvivőjének közleményt kellett kiadni, ugyanis Károly és Harry herceg kapcsolatáról számos teória született.

Mélyen megdöbbentette, hogy apja egy pillanatra sem volt hajlandó találkozni vele.

Az elutasítás pedig különösen azért volt fájdalmas, mert a nagy nyilvánosság előtt zajlott" - mesélte.

Hozzátette, hogy az uralkodó döntésében szerepet játszhatott az a tény, hogy bár Harry hiába akar békülni, még mindig feszült a viszony közte és édesapja között.

Afrikai utazásukkal nevetségessé tették magukat

Az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából rendezett ünnepség után Harry herceg és felesége, Meghan Markle Nigériába utaztak, hogy népszerűsítsék a sportverseny eseményeit, azonban csak még nevetségesebbé tették magukat a megjelenésükkel, ez pedig csak rontott III. Károly király és fia kapcsolatán.

Vilmos herceg teljesen felháborodott, és eltökélte, hogy megtalálja a módját, hogy a jövőben megakadályozza a hasonló utazásokat. 

Az eset miatt Károly király is dühösebb, mint valaha" - részletezte Tom Quinn királyi szakértő.

Hozzátette, hogy a brit királyi család tagjai felháborodtak, hogy Nigériában úgy kezelték Harry herceget és Meghan Markle-t, mintha a királyi család egy hivatalos látogatásán vennének részt: fogadásokkal és a jótékonysági szervezetekkel történő találkozókkal készültek az érkezésükre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!