Rátalált a szerelem a TV2 leggyűlöltebb sztárjára

Kabai Andris
Vágólapra másolva!
A TV2 leggyűlöltebb sztárjának hónapokig kellett titkolnia, hogy barátnője van, most azonban részletesen mesélt a találkozásukról.
Vágólapra másolva!

Kabai Andris, a Házasság első látásra című realityből lehet ismerős a nézőknek. A műsorban egy párt alkotott Dávid Petrával, azonban kapcsolatuk nem volt konfliktusoktól mentes. Számtalanszor megalázta a nőt, majd még a kísérlet vége előtt szakítottak. A válásuk után rendeződött a kapcsolatuk, mára pedig már jó baráti viszonyt ápolnak egymással.

Ugyan egykori felesége még most is szingli, a férfira azonban rátalált a szerelem egy szőke hajú hölgy személyében.

Legelőször tavaly tavasszal pillantottuk meg egymást, bár akkor csak bekövettük egymást Instagramon. 

Ez még a műsor előtt történt és akkor nekem még volt egy másik kapcsolatom. Ezután ősszel, a műsor után újra összefutottunk egy edzőteremben és akkor nem tudtam őt hová tenni. Megvolt az összenézés, szemezés, de akkor nem léptem, nem is tudom, miért. Nem mentem oda hozzá elkérni a telefonszámát vagy ilyesmi. De egy újabb véletlen folytán az Instagram feldobta a sztoriját és leesett, hogy ő volt az a lány. 

Egy nagyon béna dumával írtam rá, hogy őt láthattam-e. 

Erre válaszolt és elindult egy nagyon közvetlen és szinte megállíthatatlan beszélgetés. Nem volt benne semmi erőltetett, vagy nehézkes, szinte azonnal tudtunk viccelődni egymással. Sőt, már az első nap azon poénkodtunk, hogy mikor költözik hozzám és hogy csináljak neki helyet a gardróbomba" - részletezte.

"Viszonylag hamar találkoztunk is, elmentünk sétálni és késő estig beszélgettünk, nagyon jó volt. Majd egy hét után úgy jött ki a lépés, hogy elmentünk wellnessezni, ami egy szintén nagyon fontos pontja volt a kapcsolatunknak. 

Kabai Andris barátnőjével, Rékával
Fotó: Kabai Andris / Instagram

Eleinte sokat hezitáltam, hogy ez jó ötlet-e vagy túl korai esetleg, de végül ez volt az a fordulat, ami után egyértelműen éreztem, hogy ez nem csak egy futó kaland lesz.

Andris pár héttel a megismerkedésük után összeköltözött választottjával, azonban kihívás volt a nyilvánosság előtt titkolniuk a kapcsolatukat. 

A megismerkedésünk után hat héttel már össze is költöztünk és azóta együtt vagyunk. 

És amíg nem volt műsoron a Házasság első látásra, úgy éltünk, mint egy hétköznapi pár, közös programokat csináltunk, utaztunk, ami mindkettőnknek nagyon fontos. 

De amikor képernyőre került a műsor, onnantól titkolnunk kellett azt, hogy együtt vagyunk és a négy fal közé zárni a párkapcsolatunkat.

 Réka ebben is nagyon támogató volt, olyannyira, hogy ha például Petrával együtt néztük nálam a műsort és élőztünk TikTok-on, akkor ő ott ült csendben, a háttérben. De átvészeltük ezt is és már nagyon vártam, hogy nyilvánosan felvállalhassam" - fejtette ki a Tények Pluszban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!