Remegve olvasta az orvos levelét MC Hawer

MC Hawer csak kórházban volt, nem halt meg
Fotó: Instagram/MC Hawer
Vágólapra másolva!
Megkapta a zenész a gyomortükrözés és a laborvizsgálat eredményét.
Vágólapra másolva!

Pár hete, május végén több napja tartó mellkasi fájdalom miatt kereste fel orvosát MC Hawer. Hamar a sürgősségi osztályra került, ahol több vizsgálat után az eredmények lesújtották, ugyanis a doktor közölte vele, kritikusan alacsony a hemoglobin szintje, valamint gyomorfekélye van. Gasztroenterológushoz irányították, onnan pedig újabb rendkívül kellemetlen vizsgálatra írták ki: gyomortükrözésen esett át, hogy azzal ki tudják zárni a gyomorrák esélyét.

MC Hawer
MC Hawer
Fotó: Instagram

Elkezdett gyógyszert szedni, de a diagnózisra várni kellett. A zenész nem titkolta, felkészült a legrosszabbra is, mígnem végre megérkezett az eredmény. "Az egészségalkalmazást napok óta nézegettem, és tegnap vettem észre, hogy elkészült a gyomortükrözés és a laborvizsgálat eredménye. Nem vagyok orvos, a nyelvezete miatt nem tudtam értelmezni, ezért felkerestem a háziorvosomat és kértem, magyarázza el nekem, tulajdonképpen mit is jelentenek az ott leírtak. Rövid időn belül írásban érkezett a válasz. 

Megmondom őszintén, remegő kézzel és gyomorral olvastam az orvos leletét.

 Rettenetesen féltem, hogy mivel kell szembesülnöm. Sajnos számolnom kellett azzal a korábbi vizsgálatok során, hogy a tüneteim lehetnek a gyomorrák jelei is" - mondta a Borsnak.

Koczka Géza, azaz MC Hawer végül kissé megnyugodhatott, mert nem találtak rákos megbetegedést nála. "Sikerült megtalálni a vérszegénysége okát és az kezelhető. Krónikus gyomorhurut és gyomorfekély az, ami kiderült. Szerencsére a szövettan is igazolta, nincs daganat. Figyeljen az étkezésére: zsírosat, fűszereset, forrót ne egyen! – állt a levélben.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!