Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Vadító bikinis fotót mutatott magáról Sydney van den Bosch

vandenbosch, Sydney
Vágólapra másolva!
Új vőlegényével, Benjáminnal utazott el nyaralni Sydney van den Bosch, aki tavaly vált el férjétől, a labdarúgó Egerszegi Tamástól, de hamar rátalált a boldogság a szakítást követően.
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch és új vőlegénye sokat utaznak,  férfi év elején is egy utazás során kérte meg a modell kezét, Balin. Elmondásuk szerint ennek ellenére sem kapkodnak az esküvővel, kiélvezik a jegyességüket, ebben a döntésben nagy szerepe lehet van den Bosch válásának is.

A jegyespár most Spanyolországba repült egy nyárindító nyaralásra, ahonnan többször is bejelentkeztek már a közösségi oldalaikon. A TV2 szerencselánya most magáról mutatott egy merész bikinis fotót, melyen jól szemügyre vehető, hogy valóban megnőtt a mellmérete is. Bár korábban óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban, miért kell neki eggyel nagyobb méretű fürdőruha, de valószínűleg nemcsak hízás, hanem mellplasztika állhat a háttérben.

Nem tűntem ám el, csak várom, hogy végre nyár legyen…

Két dolog hiányzott nagyon az elmúlt időszakban… A víz csobogása, és a szikrázó napsütés látványa. Meg persze néhány új bikini, amiből idén egy mérettel nagyobb kellett" - írta korábbi bejegyzésében Sydney van den Bosch, akinek korábban komoly mellműtétje volt, mely során eltávolították a melleit.

2022 decemberében dupla masztektómián esett át Sydney van den Bosch, akinek orvosilag indokolt volt a beavatkozás, ugyanis édesanyjához hasonlóan mellrákkal küzdött, és a megelőzés érdekében a drasztikus műtét mellett döntöttek. Az eredeti terv az volt, hogy februárban egyszerre esnek át az operáción, a Szerencskerék háziasszonya azonban egy decemberi vizsgálatot követően megtudta, hogy az állapota romlott, és nem várhat hónapokat a műtétre.

Fél évvel ezelőtt, amikor a Szerencskereket forgattuk, akkoriban tudtam már, hogy én ezt a műtétet szeretném elvégeztetni, de akkor én még nem tudtam, hogy mekkora a baj.

És pont a forgatás kellős közepén tudtam meg, hogy ezt nem lehet halogatni, és még decemberben túl kell rajta esnem" - mondta korábban a TV2 sztárja, akinek jóindulatú daganatot találtak akkoriban a mellében.

Később arról beszélt, hogy nem csináltatta meg az eltávolítás után a helyreállító műtétet, de ha eljön az ideje túlesik rajta. Valószínűleg nemrég mégis úgy döntött, hogy nem halogatja tovább, ugyanis egyértelműen nagyobbak lettek a mellei az utóbbi időben.

Sydney, vandenbosch
Sydney van den Bosch megoperáltathatta a melleit
Fotó: Instagram / Sydney van den Bosch


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről