A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Így ünnepelte a 60. születésnapját Istenes László, mind a négy gyerekét megmutatta - kép

Vágólapra másolva!
Együtt volt az egész család a Mokka műsorvezetőjének születésnapján.
Vágólapra másolva!

Hatvanéves lett a TV2 ismert műsorvezetője, Istenes László, ez alkalomból pedig a felesége, Kata meglepetésbulit szervezett neki, ahova sok családtagot, barátot, kollégát is meghívott. Erről az ünnepelt az Instagramon számolt be rengeteg fotó mellet.

Életem első meglepetés szülinapi partyja, amiért leírhatatlanul hálás vagyok elsősorban Katának, aki hónapok óta titokban dolgozott azért, hogy örömöt szerezzen nekem,

valamint azoknak a Barátaimnak, akiket sikerült odaszerveznie (Nem tudom, hogyan csinálta. Tartok tőle, hogy tudja a telefonom kódját), és azoknak is, akik „igazoltan” voltak távol, de eljuttatták hozzám jókívánságaikat. KÖSZÖNÖM NEKTEK! Feledhetetlen élmény volt" - írta.

Egyszerre mutatta meg mind a négy gyerekét

Istenes László több képet is megosztott a hétvégi eseményről, melyeken családja körében látható. A lapozható poszt második fotóján a gyerekeivel látható: a szintén tévés Istenes Bencével, Boglárkával, valamint a második házasságából született Franciskával és Benedekkel. Ezt a fotót korlátozott ideig elérhető történetében is újraosztotta, ahol azt írta hozzá:

Életem főművei

A születésnapi bulin egyébként TV2-s munkatársai közül is ott voltak páran, például Mádai Vivien, Orosz Barbara, Pachmann Péter és Váczi Gergő is felbukkan a képeken.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!