Megvakítja az embert Megyeri Csilla kis, flitteres bikinije - kép

Vágólapra másolva!
Elképesztő formában van, amit nagyon szívesen meg is mutat.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla nem fogja vissza magát, és erre a szezonra egy olyan bikinit választott, amivel garantáltan felhívja magára a férfiak figyelmét. A kis bikinije csupa flitterrel van díszítve, és annyira visszaverik a napfényt, hogy szinte megvakítják az embert.

Nemrég reagált a szakításáról szóló hírekre

Mint ismert, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt párkapcsolatáról többször is felmerültek azok a híresztelések, miszerint szakíthatott a két sztár. Bár Molnár Zsolt mindenben támogatja párját, sokan azért gyanakodnak szakításra, mert tíz év után sem házasodtak össze, nem vállaltak gyereket, ráadásul az influenszer még év elején új lakásban készített képeket, így rögtön beindultak a találgatások.  

Azt korábban beismerte, hogy az elmúlt években nehéz időszakon vannak túl, cáfolta a szakítás hírét.

"Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nem csak Zsoltiról, hanem magamról is. 

Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk. 

De ettől függetlenül köszönjük szépen, jól vagyunk, éljük az életünket, dolgozunk" - ismerte be.

Úgy tűnik azonban, hogy a magyarázat nem volt elég, mert jelenleg is többen azt találgatják, hogy valójában mi lehet közöttük, ez pedig már az egykori tévés számára is sok volt, Instagram-oldalán szólalt meg. "Nyilván mindig mindenki jobban tudja az életemet, mint saját magam...Vicces" - volt olvasható nemrég a korlátozott ideig elérhető bejegyzésében.

Nem fontos nekik az esküvő

"Mivel Zsolti se az a típus, aki erőlteti, nekem ez a téma nem olyan fontos. Nyilván, ha a párom olyan lenne, aki azt mondja, hogy márpedig a feleségem leszel és ez egy nagyon fontos momentuma kell, hogy legyen az életünknek, akkor már biztos lett volna esküvőnk... Igazából nem tudom, lehet, lesz egyszer egy jó nagy buli, egy ilyen kétnapos. 

Arról biztos beszélnének sokan.

De annyi minden más van az életünkben, hogy most így jól vagyunk, majd lehet egyszer, X idő után vagy gyerekek után úgy döntünk, hogy csinálunk egy lagzit, de egyelőre nem fontos” – fejtette ki a Ripost megkeresésére korábban, hogy miért nem házasodtak még össze.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!