Balázs Pali: Nehéz felfognom ezt a szomorú hírt

balázs pali rövid haj
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már beszámoltunk, január 10-én hajnalban meghalt Kaszás Péter zenész-dalszerző. Balázs Pali egy szívszorító bejegyzésben búcsúzott tőle. Az énekes, ahogy sokan mások, rengeteg slágert köszönhetett Kaszás Péternek.
Vágólapra másolva!

Balázs Pali legújabb Facebook-bejegyzésében elmesélte Kaszás Péterrel való barátságának történetét.

Beléptem izgatottan, várakozással telve abba a „ kis" műhelybe, szentélybe, ahol roskadoztak a falon az Arany és Platina lemezek, ahol annyi minden született már. Kezet fogtunk, bemutatkoztunk, egymás szemébe néztünk, majd körbe vezettél a stúdiódban és elkezdtünk beszélgetni olyan természetességgel, mint akik 100 éve ismerik egymást. Meséltem magamról, meséltél magadról... Az első személyes találkozónk visszaigazolta a számomra, hogy miért is szerettem volna veled találkozni... Miért érintettek meg korábban a dalaid olyan mélyen" – kezdte érzelmes írását az énekes.

"Néhány hét múlva megcsörrent a telefonom és a következőket mondtad: írtam pár dalt neked, ha van kedved gyere hallgasd meg őket... Emlékszel Petikém? Szinte azzal a lendülettel már indultam is ki Erzsébetre, beültem a keverőpult mögé, és jöttek a demó dalok szépen sorban általad felénekelve, meghangszerelve..."

Emlékszel Petikém....? Azt mondtad 2000 nyarán, ez lesz a "vivő nóta", az is lett. Vitt előre, mentem vele árkon, bokron át...már 23 évet. Ez a néhány perce megjelent felvétel ÉRTED, NEKED szól most...úgy, ahogy 2023 novemberében elnyomtuk a "bandámmal" (hogy a Te szavaiddal éljek) Nyugodj Békében Kaszás Péter!"