Megműtötték a Farm VIP sztárját, kórházban kell maradnia

Szabyest a Farm VIP-ban
Vágólapra másolva!
Csavarok kerültek a térdébe, Szabyest még pár napig a kórházban marad.
Vágólapra másolva!

Szabyest a 2023-as Farm VIP egyik emlékezetes szereplője volt, előfordult, hogy meztelenül rohant ki a szakadó esőbe, máskor pedig egy fiatal zenésztársáról azt mondta, hogy "a végbelén keresztül húzná ki a szívét." Rippel Feri ejtette ki végül, aki így beszélt róla: "Elp*csáztam, kis sz*rkeverő volt."

Szabyest a Farm VIP-ban tv2

Szabyest már a Farm VIP-ben is mindig térdrögzítőben volt látható, nemrég viszont a közösségi oldalán a kórházból osztott meg képeket. A zenész elmondta, hogy még 2017-ben sérült meg, amikor ráestek a térdére. Egészen addig nem vette komolyan, amíg tavaly egy trambulin-parkban ismét megsérült a lába.

"Keresztszalag szakadásom volt, de a röntgen során kiderült, hogy mellette súlyos porcleválás, oldalsó szalag sérülésem és üvegporcom van. Így egy viszonylag komoly műtéten kellett átesnem, komplett térdoperációt kaptam,

Csütörtökön meg is műtöttek, az orvosom szerint minden jól ment, és már járókerettel sétáltam is a műtét után. Szóval ahogy máskor, most sem tudok nyugodtan ülni. Az orvosok szerint szerencsére két nap múlva már haza is mehetek" - mondta a Ripostnak.