Újabb részletek derültek ki Young G Béci zavaros házasságáról

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Young G Béci és felesége kapcsolata nem túl harmonikus, sokat veszekszenek a követőik szeme láttára is. Nemrég Kanadába költözött a család, egy béranya segítségét szerették volna igénybe venni, Mészáros Norinának ugyanis természetes úton nem lehet több gyereke. A tengerentúlon, mint kiderült, ez a szolgáltatás körülbelül egy ház árát jelentené, úgyhogy a pár egyelőre halasztja a babaprojektet. Először az édesanya és a kis Rebeka költöztek haza, végül a rapper is utánuk jött. A vitákból azóta is van szép számmal, de úgy tűnik, most együtt a család.   
Vágólapra másolva!

Mészáros Norinának 2022 nyarán méhnyakrák miatt el kellett távolítani a méhét, ezért természetesen úton nem lehet több gyereke. Férjével, Young G Bécivel nem mondtak le a második közös babáról, ezért költöztek Kanadába. Ott viszont kiderült, hogy horribilis összeget kérnek el a béranyaságért.

Ilyen 100-150 ezer dollár, amit átlagembernek nehéz finanszírozni, ha oda kimegy" – magyarázta a rapper legutóbbi interjújában. Ez a legjobb esetben is 25 millió forintot jelent, ennek ellenére nem adják fel, hogy legyen még egy babájuk.