Rengeteget változott Ábrahám Edit, alig lehet ráismerni

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Unokája tanítja hajat fonni a kétszeres nagymamát, ugyanis fiús anyaként ilyen tudásra nem volt szüksége. Ábrahám Edit fiatalos lendülettel éli az életét, sőt egy új kapcsolattól sem zárkózik már el.
Vágólapra másolva!

"Már a picire is vigyázok időnként, a nagyobb hetente egy napot ott tölt nálam, nagyon szeretek vele lenni, rendkívüli módon feltölt engem. A családom kitölti az életemet, de az is igaz, hogy a nagymamaság is olyan, amit tanulni kell" – kezdte a színésznő.

Mivel én fiús anya vagyok, nem tanultam meg anno a hajfonást, ez még nem megy jól. Léna még szertelenebb, mint a fiam volt, igazi vadóc, mindig mondom, hogy felér három fiúval is. Sokkal könnyebben szaladgálok utána most, 8 kilóval könnyebben, már majdnem olyan gyorsan tudok futni, mint ő. Ebben nagyon sokat segített a fogyás, amiről azt hittem, hogy ennyi idősen már nem olyan könnyű, de szerencsére tévedtem" – magyarázta a művésznő, aki azt is elmondta, hogy a 2 ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség.

Forrás: Ábrahám Edit/Instagram

Ábrahám Edit hisz abban, hogy hatvan felett sem áll meg az élet.

De mozgalmas életet élek, divatos, jó kis zenéket hallgatok és fiatalosan öltözöm, nem gondolok arra, hogy hány éves vagyok. Igyekszem nem a 20 évesekkel összemérni magamat, inkább a korosztályomban igyekszem jól kinézni" – mondta.

A színésznő a magánéletéről sem hallgat már tovább.

Azt tapasztalom, hogy nem szeretik a férfiak a magabiztos nőket, én az vagyok, egy erős nő. Mi fog meg a másikban? Érzelmileg és intelligenciában összehangoltnak kell lenni, legyen jó ember, ápolt és empatikus. A műveltségben és az elért eredményekben is egy szinten legyünk. Ezek nagyon fontos dolgok, még ha tabu is róla beszélni. Nagyon sokan írnak nekem a közösségi médiában. Olyanok is, akik személyesen soha nem jönnének oda, és megütnek olyan hangnemet, ami nekem nem tetszik, főleg akkor, ha véletlenül nem válaszolok nekik. Abban biztos vagyok, hogy nem fogok soha a közösségi médián keresztül ismerkedni" - részletezte.