Válása után látványosan lefogyott Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona
Vágólapra másolva!
Nagyon nehéz időszakon van túl Ivancsics Ilona. A Szomszédok tanárnője elvált, és sikeres színházát is be kellett zárnia. Azonban nem adta fel, sikerült talpra állnia, sőt, 10 kilótól szabadult meg, csak úgy ragyog, és le sem tagadhatná: újra jól érzi magát a bőrében.
Vágólapra másolva!

"Remélem, hogy ez a megújulás időszaka, mert igencsak nehéz két éven vagyok túl. Az életem minden része tönkrement, nem maradt számomra kapaszkodó. Nagyon nehéz volt, de tudtam, hogy nem adom fel, saját magamba kapaszkodtam. Most nagyon jól érzem magam fizikálisan és mentálisan is, és haladok előre. Szerettem volna 10 kilótól megszabadulni, mert fiatal koromban volt egy vágyam, hogy a hatodik X után hogyan szeretnék kinézni és bizony a tükörben most nem az a nő köszönt vissza. Azonban nem akartam olyan drasztikus módszerhez nyúlni, amiről tudtam, hogy úgysem tudok hosszú távon tartani.

Nagyon hiszek a természetes dolgokban, ezért is örültem nagyon, amikor rátaláltam egy testsúlycsökkentő innovátorra, amelyben rengeteg gyógynövény található. Nem kellett lemondanom semmiről mivel a kúra hatására jelentősen csökkent az étvágyam. Most, hogy tetszik amit a tükörben látok, bízom benne, hogy az életem más területein is sikeresebb leszek" - magyarázta.

Forrás: Ivancsics Ilona

A színésznő úgy érzi, talán itt az ideje, hogy magánélete is újra jó irányt vegyen.

"Boldog vagyok, hogy sikerült megszabadulnom 10 kilótól, ez a hétköznapokban is abszolút érződik rajtam. Egyszerűen jobb a kedvem, jobban érzem magam a bőrömben. Hamarabb észreveszem ha süt a nap, ha kedvesen szól hozzám bárki és hát jobban megnéznek a férfiak az utcán, utánam fordulnak. Vagy odajönnek hozzám és azt mondják: jaj de csinos vagy! Nekem ez kell! Jól esik, és boldog vagyok, hogy azon a borús őszi napon összekaptam magam és a változás útját választottam.

Optimista vagyok, hogy az életigenlésem elhozza azt a lehetőséget, hogy ne maradjak egyedül, de ha mégis úgy alakul, akkor sem esem kétségbe, mindenben igyekszem megtalálnám már a jót" - tette hozzá Ivancsics Ilona.