Újra Krausz Gábornak üzenhetett Tóth Gabi

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10., Tóth Gabi
Nagy Alexa és Nagy Feró duettje – Beatrice: Gyere, kislány, gyere című számát adták elő. Nagy Alexa Wolf Katiként lépett színpadra
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nemrég vállalta fel szerelmét Krausz Gábor és Mikes Anna, akik hosszú hónapokon át tagadták, hogy több lenne köztük, mint barátság. A páros a Dancing with the Starsban ismerkedett össze, amit végül meg is nyertek közösen. Tóth Gabi korábban a győzelemhez is gratulált nekik, majd azt állította, hogy ő már korábban is tisztában volt azzal, hogy a séf és a táncosnő egy pár, és örül a boldogságuknak. Majd Krausz megcáfolta volt felesége állításait, így újra elkezdődött köztük egy nyilvános vita, most újra Tóth Gabi üzent a volt férjének.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi nem tudta szó nélkül hagyni Krausz Gábor múltkori nyilatkozatát, amit azután tett, hogy ő reagált a Mikes Annával való kapcsolatára és gratulált is nekik. Az énekesnőt valószínűleg ezzel megsérthette a volt férje, így most újra elkezdődött közöttük egy nyilvános adok-kapok, ami egy időre úgy tűnt, hogy végre véget ért.

Krausz Gábor és Mikes Anna valóban egy párt alkotnak Forrás: TV2

Tóth Gabi valószínűleg arra a képre reagált a közösségi oldalán, amit legutóbb Krausz és Mikes Anna közzétettek kettejükről, ahol Bécsben romantikáztak éppen és az ott található különleges kolbászokat kóstolták meg közösen.

Most az énekesnő is közzétett egy fotót arról, hogy mit vacsorázik az ő párjával, Papp Máté Bencével, és pár szelet májkérmes kenyér, lila hagymával, szalonnával, kolbásszal és paradicsommal látható. A korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzéshez Tóth Gabi csak annyit írt: értékrend.

Sokan úgy gondolják, hogy ez az üzenet Krauszék bécsi kolbászozós, és a kapcsolatukat bejelentő éttermi fotóról szól, Tóth Gabi így akart visszavágni exének és új barátnőjének - írja a Bors, ahol a szóban forgó képet is megtekinthetik.

Tóth Gabi visszavágott Krausz Gáboréknak Forrás: Tóth Gabi/Instagram