Bódi Sylvi mentette meg családját a füstmérgezéstől

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi, aki mostanában leginkább szexi fotóival hívja fel magára a figyelmet, tűzoltóként próbálhatta ki magát a TV2 Sztárok a reptéren című műsorában. A modell elárulta, tinédzserkorában egy rémisztő dolog történt a családjával. Anyukája fent felejtette a kutya ételét a tűzhelyen, ha Bódi Sylvi nem ébred fel, az egész család meghalhatott volna. 
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi és Kozma Dominik, illetve Virág és Somhegyi Krisztián párosa csapott össze tűzoltó egyenruhában a Sztárok a reptéren hétfői adásában.

Alapvetően olyan nő vagyok, aki gyorsan össze tud készülni, nem sminkelgetek órákig, de azt azért nem mondanám, hogy svájci óramű pontossággal érkezem mindenhová" – mondta nevetve a szörfös, aki egy hatalmas fizikai kihívásnak gondolja ezt a munkát. "A reptéren megismert tűzoltók egytől egyig nagyon jó fej, jószívű emberek. Ismerek szörfösöket is, akik szintén tűzoltók, velük is nagyon jó a tapasztalatom. Áldozati munka az övék, igazán elismerésre méltó" – tette hozzá a modell.

Felültem az ágyon, és rájöttem, hogy tényleg füst van és erős égett szag: mint kiderült, a földszinten a konyhában fent maradt a gázon az étel, teljesen elfőtt alóla a víz és szenesedett a hús. Én ébresztettem fel a szüleimet és a testvéremet. Ha nem veszem észre, talán mind füstmérgezést kapunk. Szegény kutyánk mindezt a földszinten élte végig, ő meg is betegedett a füst miatt, a szövődmények miatt pedig elpusztult nem sokkal később. Bár tűzoltókat nem kellett hívnunk, nagyon ijesztő volt az egész, könnyen nagyobb baj is történhetett volna" – emlékezett vissza a Borsnak adott interjújában Bódi Sylvi.