Nem rákos beteg Kate Middleton a Daily Mail szerint, de nagyon súlyos állapotban van

Katalin hercegné, Katalin, király, koronázás, pp
LONDON, ENGLAND - MAY 6: Catherine, Princess of Wales at Westminster Abbey during the Coronation of King Charles III and Queen Camilla on May 6, 2023 in London, England. The Coronation of Charles III and his wife, Camilla, as King and Queen of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, and the other Commonwealth realms takes place at Westminster Abbey today. Charles acceded to the throne on 8 September 2022, upon the death of his mother, Elizabeth II. (Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Gett
Vágólapra másolva!
Kórházba szállították Katalin hercegnét, akit állítólag egy előre tervezett hasi műtét miatt szállítottak be, és előreláthatólag 10-14 napos utókezelést igényel. A híreket ma erősítette meg a Kensington-palota.
Vágólapra másolva!

Vilmos herceg feleségét, Kate Middletont előre tervezett hasi műtét miatt szállították tegnap kórházba, az értesülések szerint már túl van a bavatkozáson, melyet egy londoni klinikán végeztek el. A walesi hercegnének még tíz-tizennégy napig az intézményben kell maradnia, és csak húsvét után térhet vissza a hercegnéi feladataihoz, addig pihenésre szólították fel az orvosai.

A 42 éves Katalin hercegnét tegnap vették fel a Marylebone-i The London Clinicbe a tervezett beavatkozás miatt, és várhatóan tíz-tizennégy napig még megfigyelik az állapotát. Valószínűleg két-három hónapos lábadozás követi az operációt, csak ezután térhet vissza a hivatalos feladataihoz, de az orvosai bármikor felülírhatják ezt az időpontot, árulta el a Kensigton-palota.

Katalin hercegné csak ezután térhet haza a berkshire-i windsori kastélyba, hogy családja körében folytassa a felépülését. Az értesülések szerint nem daganat miatt került sor a műtétre - írja a Daily Mail.

Katalin hercegné jelenleg kórházban lábadozik, de hamarosan hazatérhet családjához Forrás: Wikipedia