Majdnem ötvenévesen lett anya a Bestiák énekesnője

Papp Henriette
Papp Henriette
Vágólapra másolva!
Mészárosné Papp Henriette vagyis Honey, a Bestiákból már tíz éve Németországban él. Remek a kapcsolata férjével, egy éve született meg a babájuk.
Vágólapra másolva!

Honey érdekes dolgokra emlékszik vissza azokból az időkből, amikor a Bestiák a csúcson volt.

Amikor a Bestiák összeállt, hosszú, szőke hajam volt, majd beültettek egy fodrászszékbe, ahonnan, rövid, fekete hajjal távoztam. Nem voltam maradéktalanul elégedett..." – mesélte legutóbbi interjújában Papp Henriette, aki arról is beszélt, hogy amikor a Bestiák az 'N Sync nevű amerikai fiúbanda előzenekara volt, a nézők kiborultak, annyira a fiúkat szerették volna már látni. "Perceken belül ásványvizes palackokat dobáltak felénk a nézőtérről. Kérdeztük a koncertszervezőt, hogy lemehetünk-e a színpadról, de nemet mondott. Innentől kezdve tíz percen át ilyen hangulatban kellett énekelnünk... Akkoriban fel sem fogtam, hogy mi történik körülöttem. Hirtelen óriásplakátokon láttam viszont magam, akárhova mentem, szinte mindenhol felismertek. Érdekes, hogy a lányegyütteseknek nehezebb dolguk volt ebben az időben, mert a fiúkat jobban preferálták a lányok, mint a lányokból álló zenekarokat az ellenkező nem."

Forrás: instagram.com/miss_bee_bestiak/

A trió 2002. január elsején feloszlott, menedzserük, Kozso beperelte a lányokat a szerinte elmaradt haszon miatt.

Ma már, ha eszembe jut, nem haragszom rá, mert az általa teremtett helyzet megtapasztalása is kellett ahhoz, hogy ma boldog, kiegyensúlyozott életem legyen" – magyarázta az egykori énekesnő. A Bestiák után gyerekeknek nyitott tánciskolát; és kozmetikus lett. Második férjét tíz éve ismerte meg, közös fiuk, Matthias egy éve született meg.

Most, közel ötvenévesen boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és semmi pénzért nem adnám fel a jelenlegi életemet. Nem bántam meg, hogy visszavonultam. Több mint tíz éve megpróbálkoztunk a Bestiák feltámasztásával, de ma már nem tennék újabb kísérletet. Boldog vagyok a showbiznisz világa nélkül. Az anyaságban kiteljesedtem, és azt is várom, hogy visszatérhessek a kozmetikusi szakmámba" – mondta a Blikknek.

Forrás: Facebook