Sírva reagált Kecskés Enikő a szakításról szóló hírekre - videó

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Egy ideje többen találgatják, vajon mi történhetett a TV2 két sztárja, Kecskés Enikő és T. Danny között, akik elég hosszú időn át titkolták, hogy egy párt alkotnak. A zenész Dancing with the Stars beli szereplése alatt erősítették meg, hogy valóban együtt vannak, de kapcsolatukról sosem beszéltek nyilvánosan. Majd hirtelen minden megváltozott, T. Danny egyértelműen új zenéivel üzent a modellnek, majd egyre több jelét adta annak, hogy szakítottak. Kecskés Enikő hetek óta nem reagált semmilyen módon idáig, most azonban egy félreérthetetlen videót tett közzé, ami a szakításra utal.
Vágólapra másolva!

Miközben T. Danny egészen Thaiföldig utazott azért, hogy túltegye magát a szakításon, addig Kecskés Enikő úgy tűnik, hogy sportolással vezeti le a feszültséget. A szexi modell tartotta magát, annak ellenére, hogy a zenész szinte mindennap közzétett valamilyen félreérthetetlen üzenetet, amiből szinte biztosra lehetett venni, hogy véget ért a kapcsolatuk, és emiatt szenved.

Úgy tűnik, hogy Kecskés Enikő sem bírta tovább, ő is úgy döntött, hogy kiadja magából az érzéseit, így egy TikTok-videóban árulta el, hogyan érzi most magát. Bár a félreérthetetlen videóban nem szólal meg, de egyfolytában sír a fürdőszobatükör előtt állva, és egy pozitív üzenettel üzen azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő.

- írta videója mellé angol nyelven Kecskés Enikő, aki felvette, ahogy arcmosás, sminkelés, készülődés közben próbálja visszatartani a sírást, és csinálja tovább, amit eltervezett. A bejegyzéshez egy sokatmondó zenét, Taylor Swift Mr. Perfectly Fine című slágerét választotta, ami szintén a szakításról árulkodik.

@enikokecskes Go girlies 20’s are hard sometimes, here is your motivation to go work out #fyp @Active Pilates ♬ mr perfectly fine sped up - r & m <3 ⸆⸉