Ezért hagyta el váratlanul az országot T. Danny

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Marics Peti és Stana Alexandra, valamint T. Danny és Lissák Laura duójának párbaja
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, egyre több jel utal arra, hogy máris szakított T. Danny és a szexi modell, Kecskés Enikő, akik sokáig nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat. A Dancing with the Stars óta nem titkolják, hogy egy párt alkotnának, de részleteket sosem árultak el a kapcsolatukról. A rapper már több utalást is tett arra, hogy véget érhetett a szerelmük, most talán az eddigi legegyértelműbb jelét adta a szakításnak. 
Vágólapra másolva!

T. Danny és Kecskés Enikő valószínűleg már az ünnepek előtt szakítottak, és elég véglegesnek is tűnik a döntésük, ugyanis a rapper dalszövegeiből és bejegyzéseiből is folyton az derül ki, hogy szakítottak. A követőik már egy ideje gyanakodnak arra, hogy elmúlt a szerelem, most T. Danny ezt folyamatosan megerősíti.

A zenész eddig új albumán és új dalain dolgozott gőzerővel, melyekben szintén sok az utalás a szerelmi bánatára, most mindenkit meglepett, hiszen egy hirtelen ötlettől vezérelve repülőre ült, elhagyta az országot. Egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy utazik egy lábáról készített fotóval, melyhez csak annyit írt: majd jövök. A felvétel alapján nagyon úgy tűnik, hogy teljesen egyedül utazik, valószínűleg így akar túllépni a szakításon - szúrta ki a Bors.

T. Danny egyelőre nem árulta el hová utazik egyedül Forrás: T. Danny Instagram