Jöhet a harmadik baba Csobot Adéléknál

Istenes Bence és Csobot Adél
Külső segítségre volt szükség a kapcsolat megmentéséhez
Vágólapra másolva!
Csobot Adél elárulta, vannak nehézségei anyaként, de a gyereknevelés élete legfőbb küldetése. Olyannyira szereti, hogy talán még egy harmadik babára is vállalkozna.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél, a Dancing with the Stars harmadik évadának győztese két gyerek édesanyja. Nagyobbik fiuk Nátán már 7, még a kisebbik, Ádin 5 éves.

Nekem ez tényleg egyszerű a fő küldetésem, én azt érzem. Bármi más, ami történik velem, az csak másodlagos" – mondta Istenes Bence felesége legutóbbi interjújában. "Szerintem rohadt nehéz balanszban tartani egy anyának a karrierjét és az életét, és ezt kár lenne elhazudni. Nagyon-nagyon kemény, és folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak: vajon jól csinálom azt, amit csinálok? Vajon elég jó anya vagyok-e? Tényleg nagyon-nagyon nem egyszerű. Ezért ez egy olyan örökös probléma amivel, nap, mint nap meg kell ezzel küzdeni. Nyilván vannak keményebb időszakok és kevésbé kemény időszakok" – vallotta be az énekesnő, aki azt is elárulta, terveznek-e még gyereket.

Akikből jólelkű, korrekt, egyenes emberek lettek. Illetve jó lenne azt is érezni, hogy alkottam maradandót, alkottam értékes dolgokat. Hogy jó szívvel emlékezhetnek rám akár a szeretteim, a barátaim, vagy azok az emberek, akik valaha is követték az életemet" – magyarázta az Instyle magazinnak.

Forrás: Csobot Adél/Instagram