Újabb furcsa részletek derültek ki Dolly botrányos állatkínzási ügyéről

Dolly
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, rettenetes állapotban lévő kutyákra bukkantak egy gyöngyösi háznál még tavaly májusban, ahol Dolly menedzsere tartotta az állatokat abban a kennelben, mely az énekesnő nevén volt. Dolly azt állította korábban, hogy tudott arról, hogy ott állatokat tartanak, de nem sejtette, milyen borzalmas körülmények között élnek. Már nyolc hónapja tart a nyomozás az állatkínzási ügyben, amiről most újabb különös részletek derültek ki.
Vágólapra másolva!

Dolly az állatkínzási botrány után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen sokan nem hisznek ártatlanságában, rengeteg támadás és fenyegetés érte azóta. Az énekesnő menedzsere, P. Rita is hevesen tagadta, hogy csak ő lenne felelős az ott tartott állatokért, még perrel is fenyegette Dollyt, azóta sem tudni, hogy végül megtette-e a feljelentést. A nő, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintos bírságot kapott állatkínzás miatt, valószínűleg emiatt támadta Dollyt, aki nem akart felelősséget vállalni a történtekért.

Dolly nevén volt a gyöngyösi horrortelep, végig tagadta, hogy tudomás volt az ott lévő rossz körülményekről Forrás: Dolly/Facebook

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem nyilatkozhat, mivel még tart a büntetőeljárás, nem árulhatnak el részleteket a nyomozásról. Azonban a gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra megszólalt az üggyel kapcsolatban, elárulta, hogy őt azóta sem hallgatták ki annak ellenére sem, hogy ott volt, amikor felszámolták a szaporítótelepet. Továbbá azt is elmondta, hogy szemtanúja volt, amikor Dolly sietősen távozott a telepről a saját ivaros kutyáival a rendőrök kiérkezése előtt.

Az is kiderült, hogy Dolly egykori menedzsere, P. Rita jó ideje eltűnt, senki sem tudja, hol tartózkodik.

Egy szomszédja elmondásai alapján a saját ügyvédje sem találja, aki a szomszédhoz kopogtatott be, hogy érdeklődjön a menedzser holléte felől.

- idézi a Blikk az említett szomszéd szavait.

Nyolc hónappal később sem találták meg a valódi felelősöket, még tart a nyomozás tv2

Egyelőre nincs további információ P. Rita tartózkodási helyéről, arról sem, hogy miért tűnt el, és arról sem, hogy meddig tarthat a nyomozás az ügyben. Sokan Dollynak sem hisznek, még kollégái sem, Zalatnay Saroltát is mélységesen felháborították a történtek, nagyot csalódott Dollyban, szerinte nem mondta el a teljes igazságot.

Fáj a szívem, főleg, hogy egy kolléganőm állít ilyeneket, akinek a munkásságát tisztelem, de visszásnak érzem, hogy a színpadon csupa szép és a jó dologról énekel, miközben a kenneljében szörnyűségek történnek" - mondta Zalantay Sarolta felháborodva, aki azt sem érti, hogy ennyi idő alatt miért nem találták meg a borzalmas eset felelőseit.