Így telik a hónapok óta börtönben ülő Lagzi Lajcsi születésnapja

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi jóformán folyamatosan panaszkodik a börtönkörülményekre, az ügyvédje decemberben arról nyilatkozott, hogy a trombitásra milyen "szegényes" karácsony vár, aztán kiderült, hogy beszélhetett a családjával. A születésnapját is a börtönben tölti, a testvére pedig állítólag nagyon várja a hívását.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi 63 éves lett, a születésnapját pedig a börtönben tölti. "A fogvatartottak számára nincs semmiféle kedvezmény még egy születésnap kapcsán sem. Ha jó előre leszervezik, hogy legyen egy Skype-os videóbeszélgetése vagy épp személyes látogatása, akkor az jó, de ez is esetleges, hiszen nem a rabok döntik el, hogy melyik nap beszélhetnek a szeretteikkel" - mondta dr. Csontos Zsolt.

- tette hozzá.

Frizbi TV

A Bors kereste a trombitás testvérét is, aki remélte, hogy tud pár szót váltani Lagzi Lajcsival. "Csak annyit tudok mondani, hogy a testvéremnek valóban ma van a születésnapja, de eddig még nem tudtunk beszélni, vagyis nem hívott, hiszen csak ő tud telefonálni nekem, én őt nem kereshetem. Hogy külön látogatást terveztek-e valamelyik gyerekkel, azt nem tudom, de én most nem készültem hozzá. A hívását viszont nagyon várom!" - árulta el.