Újabb fejlemények a siklósi, majdnem halálos tragédiával végződő drogszeánsz ügyében

Aleska Diamond és VV Anett
Vágólapra másolva!
Már másfél éve, hogy majdnem belehalt sérüléseibe a siklósi erdőben törött csontokkal talált VV Anett, aki egy illegális főzettől lett rosszul, hallucinálni kezdett és elmenekült a helyszínről. A maradandó sérüléseket szenvedő, egykori realitysztárt elkísérte barátnője, az egykori pornószínésznő, Aleska Diamond is, de ő megúszta az estét sérülések nélkül. A botrányos drogszeánsz ügyében eddig zajlott a nyomozás, amit még csak a napokban zártak le.
Vágólapra másolva!

Tavaly előtt nyáron vett részt egy illegális ayahuasca-teaszeánszon Béres Anett és Sáfrány Emese, amelynek rossz vége lett: félholt állapotban találtak rá a siklósi erdőben, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, miközben a hallucinációi elől rohant be az erdőbe. Az illegális szert egy magát sámánnak nevező szentedrei nő vitte az eseményre, aki azóta is menekül a hatóság elől.

VV Anett még most sem teheti túl magát a történteken, a vádemelés még hátra van a drogszeánsz ügyében Forrás: Instagram/Béres Anett

Az egykori realityszereplő súlyos árat fizetett, hiszen élete végéig számíthat a sérülésből adódó fájdalmakra, és ha ez még nem lenne elég, hamarosan vádat emelhetnek ellene, és az egykori pornószínésznő ellen is kábítószerbirtoklás miatt.

A jelenlegi információk alapján a rendőrség már január 17-én lezárta a nyomozást, az iratok már a Siklósi Járási Ügyészség birtokában vannak, melyek alapján három vádlott lehet az ügyben, aki ellen vádat emelhet az ügyészéség harminc napon belül.

A három vádlott a súlyosan sérült Béres Anett, valamint Sáfrány Emese, és persze a szeánszot vezető szentendrei nő, akit nemcsak kábítószer-fogyasztás, hanem kuruzslás miatt is vádolhatnak. Az információk szerint az egykori realityszereplő és barátnője megúszhatják a felelősségrevonást, ha vállalják az elterelést, vagyis önként részt vesznek egy kábítószer-használatot kezelő, vagy megelőző-felvilágosító eljáráson. A szeánszot vezető nő akár egy év börtönbüntetésre is számíthat, amennyiben beigazolódik a bűnőssége - írja a Naphíre.hu.

Aleska Diamond és VV Anett ellen is vádat emelhet az ügyészség Forrás: Sáfrány Emese/Instagram