Opitz Barbit biztonsági őrök kísérték a plázában

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
A tavalyi botrányos eset után Opitz Barbi és jó barátja, Einwiller Gregor ismét ellátogattak a Westendbe. Az énekesnő és a magyar Ken baba közel egy év után tértek vissza a bevásárlóközpontba.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbit és Einwiller Gregort tavaly májusban támadták meg a VI. kerületi plázában. Állítólag egy, főként fiatal lányokból álló csapat kezdett el kötekedni velük, akik végül bántalmazták is a fiatal sztárokat. Barbinak a feje sérült meg, valamint a körme szakadt be olyan mélyen, hogy orvosi ellátásra volt szüksége - írta a Blikk.

Az eset után hónapokig messze elkerülték a pláza környékét. Ma azonban rájöttek, hogy nem félhetnek örökké, és nagy lépést tettek afelé, hogy túllépjenek ezen a traumán: újra ellátogattak a Westendbe, ahol láthatóan boldogan, de legfőképp nyugodtan vásároltak. Utóbbit annak is köszönhették, hogy

a biztonsági szolgálat a segítségükre volt, ugyanis végig vigyáztak rájuk.

„Hosszú idő után újra dobtunk egy WestEndet!

A legjobb barát lényege, hogy önmagadat adhatod előtte, bármilyen is vagy. Megmutathatod a legrosszabb és a legjobb oldaladat. És bármi legyen is, szeret" - írta a fotóhoz Gregor.