Még két évet kell várni a titkosított Jimmy-dosszié feloldására

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Máig emlékszik mindenki arra a 23 évvel ezelőtti végzetes hajnalra, amikor a 9 mm-es Beretta pisztoly eldörrent, Zámbó Jimmy pedig életét vesztette. A halálával kapcsolatos kérdésekre a mai napig nincs hivatalos válasz.
Vágólapra másolva!

Az aktákat, amelyekből kiderülne, mi okozta Jimmy halálát, huszonöt évre titkosították. Ha ez valóban így történt, akkor az iratok titkosítása két év múlva lejár, így végre kiderülhet, hogy mi is történt azon a borzasztó éjszakán. Ezeknek az iratoknak a kezelése

a Zámbó családban is megosztó téma lett.

Legutóbb Jimmy nővére, Zámbó Marietta a Bors hasábjain mondta el véleményét az üggyel kapcsolatban.

„Nagyon sok év telt már el, és gyakorlatilag annyi teória keringett már a testvérünk halálával kapcsolatban, hogy én a magam részéről már belefáradtam még a gondolkodásba is. [...] Fogalmam sincs, hogy kinek kell kérelmeznie, hogy

hosszabbítsák meg a titkosítást,

de akinek erre módja van, az tegye meg, és engedjük el végre Jimmykét!"

Zámbó Jimmy Forrás: --

Jimmy testvére, Árpi azt szeretné, ha végre nyilvános lenne az iratcsomag, így kiderülne, hogy ki a felelős a testvére haláláért.

Zámbó Krisztián egészen másképpen vélekedik az édesapjával kapcsolatos nyomozás iratairól.

"A nyomozás óta

mindenfajta összeesküvés-elméletet láttam.

Annyian mondták, hogy titkosítva van az akta, hogy kicsit már kételkedem benne. De nem gondolnám, hogy kitalálták volna; sok, hozzám közel álló szerint létezik, és van köztük hivatali személy is.

Ha létezik az akta, utána fogok járni,

mert mindenki szeretné látni, de ha az én kezembe kerül, soha nem fogom a nyilvánosság elé tárni!" - idézi a hot! magazinnak nyilatkozó énekest a Bors.