Sokkoló dolog történt a körözött magyar zenésszel

Yanni
Yanni
Vágólapra másolva!
Ahogyan azt már korábban megírtuk, novemberben kezdte körözni a rendőrség Farkas János Rudolfot azaz Yannit kapcsolati erőszak miatt. A hír megjelenése után azonban lekerült a mulatós zenész fotója a rendvédelmi szerv oldaláról. Hogy miért, azt egyelőre nem tudni, de most megszólalt a mentora, aki elárulta, a fiatalember újra drogozni kezdett.
Vágólapra másolva!

Yanni korábban bevallotta, rossz társaságba keveredett, ezért drogozott, az iskola mellé járt. Egy idő után azonban ráébredt, változtatnia kell az életén, szerencsére a zenében megtalálta a kiutat. Nem tartott sokáig a józan élet, a mulatós zenész újból a szerekhez nyúlt. Annak ellenére, hogy a mentora meglátta benne a tehetséget.

– kezdte Hegedüs Erzsike énekesnő, aki férjével felkarolta Yannit. "Minden meg volt benne, hogy hatalmas sztár legyen. Mi segítettük, szerveztük neki a fellépéseket, akkoriban tiszta volt. Én gyermekotthonban dolgozom, volt, hogy behívtam fellépni. Ott mondták az intézetisek, hogy nem veszem észre, hogy drogozik? A drogos megismeri a drogost... Beszéltünk vele többször, hogy hagyja abba, de nem lehetett neki segíteni! Hatalmas kudarc nekem, de amikor már csúnya dolgokat kezdett mondani rólam a hátam mögött, elengedtem a kezét!"

Forrás: Muzsika TV

Ezután új menedzsere lett Yanninak, de mellette sem javult meg. Sokkolta a szakmabelieket, amikor kaptak egy videót, amin a rendőrség ellenőrzi a földön fetrengő zenészt.

Le volt terítve elé a vörös szőnyeg, neki csak végig kellett volna rajta menni... A drog uralkodott rajta! Amikor összejött a párjával, szurkolt neki mindenki, főleg amikor kiderült: jön a baba. De én már akkor féltettem a fiatal lányt, hogy nem lesz ennek jó vége és sajnos igazam lett! Nagyon sajnálom őt is, meg Yannit is, egyikük sem ezt érdemelte" - magyarázta az énekesnő a Borsnak.