Megszólalt a balesete után Baukó Éva

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Baukó Éva elmondása szerint sokkos állapotba került a karambolja után, de azért mondott pár szót a balesetről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szombaton balesetet szenvedett Baukó Éva, a budapesti XIV. kerületben hajtott neki a kocsijával egy villamosnak, ami után kórházba is szállították.

Az egykori valóságshow-szereplő azóta nyilatkozott is a balesetről: "Szerintem elbambultam" – kezdte a Borsnak, majd azt is elmondta, hogy nagyon megijedt, percekig ki sem tudott szállni az autójából. Végül egy rendőrnő kérte meg, hogy hagyja el a kocsit, nehogy felrobbanjon – írja a Bors.

Baukó Éva Forrás: Baukó Éva Instagram

"Anyukám itt van nálam Budapesten, kitettem az Árkádnál. Én mentem tovább a Nagy Lajos király úton, és szerintem rutinból kanyarodtam jobbra a Mogyoródira, és már csak a csattanásra riadtam. A villamos a kocsim jobb oldalát kapta el, így szerencsére nem történt személyi sérülés. Az ütközés után sokan szaladtak oda hozzám, mindenki nagyon kedves volt, ezúton is köszönöm nekik! Egy rendőrnő félve, hogy felrobban a kocsi, kiszállított az autóból. Aztán jött tűzoltó, rendőr, mentő, utóbbi be is vitt a kórházba.

Összeteszem a kezem, hálát adok a sornak, hogy nem lett semmi bajom, és szerencsére a villamos utasai közül sem sérült meg senki! Egyébként a humoromnál voltam a mentőben, megfújatták a szondát, mondtam, simán, hiszen 10 és fél éve nem iszom alkoholt!" – mondta Baukó Éva.